Paikallisille yrittäjille tarjolla ilmainen mainospaikka

0
Diginäyttöä olivat asentamassa toimitusjohtaja Petri Kiiskinen (oik.) sekä näytön takana Petri Honkanen ja Rein Kongas.

Paikallinen yrittäjä saa ilmaiseksi mainoksen uuteen digitaaliseen tauluun

Myllystentien alkupäähän Kangasalan keskustaan ilmestyi keskiviikkona uusi, digitaalinen mainosnäyttö.  Siinä on tarkoitus pyörittää paikallisten yrittäjien mainoksia – ilmaiseksi.

Näytön tarjoaa pirkkalalainen Jidoka Technolocies Oy.  Toimitusjohtaja Petri Kiiskinen oli mukana asentamassa näyttöä paikalleen.

– Meillä on näitä näyttöjä varastossa ja tässä tilanteessa kauppa on tyrehtynyt. Ajattelimme, että ne on hyvä saada käyttöön, kertoo Kiiskinen.

Yrittäjille tarjottavaa palvelua ovat mahdollistamassa myös Business Kangasala ja Kangasalan kaupunki Eurot kiertoon -kampanjan merkeissä

– Jokainen voi auttaa valitsemalla viisaasti ja ostamalla paikallista, näin autamme paikallisia yrittäjiä, muistuttaa Business Kangasalan toimitusjohtaja Päivi Kuusivaara.

Näytössä pyörii kerrallaan kymmenen yrittäjän mainos. Jokainen saa yhden mainospaikan. Mainokset pyörivät näytöllä neljä päivää kerrallaan, ja sitten tulee seuraavan kymmenen yrittäjän vuoro. Sama mainos pyörii myös Facebookissa.

Päivi Kuusivaara kertoo, että mainokset voi toimittaa suoraan Jidokalle sähköpostiin. Osoite on support@jidoka.fi. Mainosta varten tarvitaan yksi vaakasuora kuva, jonka tarkka resoluutio on 1152 x 512.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.