Paikallislehtien Antti-patsas tuli yllätyksenä Tam-Silkin omistajalle Tuomo Saarnille – yrittäjä on saanut paljon kiitosta puhumalla kotimaisuuden puolesta

0
Tuomo Saarni vastaanotti Antti-patsaan tänään aamulla. Iltapäivällä oli vuorossa juhlat työkavereiden kanssa. Kuva: Elina Kuismin

Kangasalalaisen Tam-Silk Oy:n omistaja Tuomo Saarni ei osannut odottaa saavansa paikallislehtien Antti-patsasta, vaikka Kangasalan Sanomien elokuun 21. päivä julkaistun numeron kansi onkin saanut valtavasti huomiota mediassa.

Lue lisää: Tam-Silk vastaanotti paikallislehtien valtakunnallisen Antti-patsaan – palkinto tuli kotimaisen työn puolesta liputtavalla Kangasalan Sanomien etusivulla

– Kyllä tämä oli ihan yllätys, Saarni iloitsee.

Saarni nosti palkitsemistilaisuuden kiitospuheessaan esiin Kangasalan Sanomat yhteistyökumppanina ja tehtaan työntekijät. Saarni kertoo, että henkilöstö juhlii palkintoa tänään iltapäivällä.

Vaikutusta laajemminkin

Elokuisesta kannesta on ollut monenlaista hyötyä kangasalalaiselle yritykselle. Kansi antoi muun muassa heti ilmestyttyään valtavan buustin yrityksen verkkokaupalle. Saarni kuitenkin huomauttaa, että ilmoituksen vaikutukset eivät ole rajoittuneet vain Tam-Silkkiin.

– Moni kotimainen yhtiö on kiitellyt kotimaisen yrittäjyyden arvostuksen nostamisesta.

Tam-Silk on pystynyt kasvattamaan liikevaihtoaan jo kahtena vuonna peräkkäin. Tänä vuonna se on rekrytoinut paljon uusia työntekijöitä.

– Meillä on ollut hyvää kasvua kaksi vuotta. Se tuo turvallisuuden tunnetta ja varmuutta, että toiminta jatkuu ja työpaikat säilyvät. Tällä hetkellä meillä on oikeastaan enemmän kysyntää, kuin mihin pystymme vastaamaan.

Ensi vuoden tavoitteena yrityksellä on edelleen kasvaa ja olla isompi työllistäjä sekä jatkaa kotimaisen tuotannon puolestapuhujana ja edelläkävijänä.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.