Palomies ei pitseriaa kaipaa – paloaseman päivällinen tehdään yhdessä tuoreista raaka-aineista

0
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Sami Mäkinen, Vesa-Pekka Kemppainen, Albert Haavisto, Köpi Pulkkanen ja Juha Ullgren ovat tottuneita ruuanlaittajia.

Kangasalan paloaseman pelastajat ovat töissä 24 tuntia kerrallaan. Lounastamassa käydään yleensä sopimuspaikoissa, mutta päivällinen tehdään aina yhdessä.  Myös aamupalat tehdään itse: on puuroa, rahkaa ja kananmunia. Viikonloppuisin kokataan kaikki ruuat kimpassa,…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.