Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Palvelut Kuhmalahden terveysasemalla loppuvat

Kangasalan kunnanvaltuusto päätti maanantai-iltana, että Kuhmalahden terveysaseman palvelut lakkautetaan. Asiasta päätettiin äänestyksen jälkeen luvuin 35–16.

Uutiset - 8.6.2015 kello 22.50
Palvelut Kuhmalahden terveysasemalla loppuvat
Palveluiden karsiminen kyliltä ei miellyttänyt mielenosoittajia.

Asiasta käytiin monipolvinen keskustelu ja äänestettiinkin kahteen otteeseen. Lopulta kunnanhallituksen alkuperäinen esitys kuitenkin voitti.

Kuhmalahden väestö palvellaan jatkossa Sahalahden terveysaseman kautta, jonne tulee kolmen lääkärin vastaanotto.

Valtuusto päätti myös, että Kuhmalahdella järjestetään terveydenhoitajan tai sairaanhoitajan vastaanottotoimintaa yhtenä päivänä viikossa esimerkiksi Pentorinteen vanhainkodissa.

Sahalahden terveysaseman laboratoriotoimipisteen lakkauttamissuunnitelmasta luovutaan nyt, ja Sahalahden-Kuhmalahden alueen asukkaita palvellaan jatkossa Sahalahden laboratorionäytteenottopisteessä tai muissa Fimlabin Pirkanmaan toimipisteissä.

Lisäksi selvitetään mahdolliset muutokset palvelubussien aikataulumuutoksiin.

Kuhmalahtelaiset valtuutetut Arja Marttala (kesk), Heikki Mäkelä (kesk) ja Pertti Alanko (kok) jättivät asiassa eriävän mielipiteensä.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös