Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Parkkitalon rakentaminen uimahallin viereen alkaa

Kangasalan keskustaan rakentuvan pysäköintitalo Kangasalan Parkki Oy:n rakennustyömaa alkaa. Urakkasopimus allekirjoitettiin rakennusliike Jatke Oy:n kanssa viime perjantaina.

Uutiset - 18.1.2019 kello 8.00
Kangasalan Sanomat
Parkkitalon rakentaminen uimahallin viereen alkaa
Uuden pysäköintitalon on tarkoitus olla valmis lokakuun lopussa. Visualisointikuva Spiral One Oy.

Rakennuttamistehtäviä hoitaa Herttuan Kiinteistöpalvelu Oy, ja kiinteistön arkkitehti- ja pääsuunnittelun on tehnyt Arkkitehdit A3 Oy. Kohteen pääsuunnittelijana toimii Esa Niva.

Pysäköintitalo rakennetaan uimahalli Kuohun ja rakenteilla olevan, uuden hotelli- ja asuinrakennuksen naapuriin. Kiinteistön osakepääoman omistaa Kangasalan kaupunki. Hankkeen kokonaiskustannus on yli 8 miljoonaa euroa.

Pysäköintitaloon tulee 325 autopaikkaa, joista 13 on liikuntaesteisille ja 6 sähköauton lataukseen soveltuvia. Rakenteilla olevalle viereiselle As Oy Kuohunlähteelle varataan 75 paikkaa.

Piha-alueelle rakennetaan 8 autopaikkaa, joista 5 on liikuntaesteisille soveltuvia.

– Rakentamisen erityispiirteinä voidaan mainita prosenttitaide, viherkatto ja aurinkopaneelit, Kangasalan Parkki Oy:n toimitusjohtaja Kari Hokkanen kertoo.

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

18.1.2019 kello 15.57
VeronmaksajaIlmoita
Onpa hirveän kallis!
Onko rakennusliike kilpailutettu asiallisesti? Pälkäneen hieno liikuntahallikin maksoi vain 6,2 milj. €. Miten voidaan solmia urakkasopimus ja aloittaa rakentaminen vaikka kaupunginvaltuusto ei ole vielä hyväksynyt hankkeen lainan takaustakaan. Jos tuota karmeaa kymmenkerroksista kolossia ei olisi rakennettu, tätä MILJOONAPARKKIA ei tarvittaisi vielä pitkään aikaan. Kolossin käyttötarkoituskin näyttää olevan ihan muuta kun meille kuntalaislle uskoteltiin. Nämä rahat olisi nyt kipeästi tarvittu vanhusten hoitoon ja kouluihin.
~
Takaisin ylös