Pelastuslaitos hälytettiin vahingontorjuntatehtävään keskustan rampille – Vesi nousee tielle

2
Pirkanmaan Pelastuslaitos sai ilmoituksen Lahdentielle nousevasta vedestä tänään aamulla. Lukijan kuva.

Pirkanmaan pelastuslaitos sai hälytyksen Kangasalle 12-tielle hieman ennen yhdeksää perjantaiaamuna. Ilmoituksen mukaan kyseessä oli keskisuuri vahingontorjuntatehtävä.

Päivystävä palomestari Risto Salonen kertoo, että tehtävä oli keskustan rampin kohdalla, Tampereen suuntaan ajettaessa.

– Tässä on tullut suurehko vesilammikko liittymän ja päätien risteymään, ja viereiset ojat ovat täynnä, Salonen sanoo.

Lammikko ei Salosen mukaan ole vielä uhkaavan suuri, mutta sen kohdalla kannattaa noudattaa varovaisuutta. Tien pinnassa on Salosen mukaan noin 5 senttimetriä vettä.

Rampille nousee vettä Lahdentielle. Lukijan kuva.

Pelastuslaitos ei voi Salosen mukaan tehdä asialle mitään muuta, kuin tiedottaa ongelmasta eteenpäin kaupungin tekniselle toimelle.

– Tähän aikaan vuodesta voi käydä näin, että ojat täyttyvät rankkojen sateiden aikana. Ojat pitäisi kaivaa pidemmälle tai tarkastaa, ettei missään ole tukkeumia. Mutta se ei ole pelastuslaitoksen, vaan kaupungin tehtävä, Salonen huomauttaa.

2 kommenttia

  1. Vesi on tulvinut jo kesällä Lahdentielle. Kesällä sortunut maapenger korjattiin. Ilmeisesti Liisantien ja Ellintien katukaivojen viemäröinti johtaa Lahdentien ojaan. Kesällä sateiden aikaan, korjatun maapenkereen vierestä pulppusi lisää vettä Lahdentien ojaan.

  2. Vesiliirtovaara hulevedet ohjattu ojaan joka ei purkaa vesiä mihinkään aamulla tyttären auto lähti vesiliirtoon kyseisellä kiihdytys kaistalla heti korjattava vaaranpaikka!!!!!

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.