Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Penkkariajelu kruunasi päivän – illalla vuorossa abiristeily

Kangasalan lukion 125 abiturientin joukko juhlisti torstaina opiskelutyön päättymistä perinteisen rentoon tapaan. Päivän irrottelut huipentuivat penkkariajeluun, joka sujui leudossa säässä leppoisan hyväntuulisesti.

Uutiset - 15.2.2018 kello 12.55
Kangasalan Sanomat / Juha Jäntti
Penkkariajelu kruunasi päivän - illalla vuorossa abiristeily
Penkkariajelu siivitti useimmat Kangasalan abit kohti illan risteilystarttia.

Star wars -teeman mukaisesti pukeutuneet Tuomas Nurmi, Ville Nieminen, Mikko Ahola ja Jasse Setälä nauttivat ainutlaatuisesta päivästä.

– Keskitymme nyt hauskanpitoon. Tämä on ainutkertainen päivä elämässä.

Nallepukuihin sonnustautuneet Marinka Halkola, Linnea Suokko, Vilma Pesonen, Ona Salakari ja Anni Eräpalo tiesivät tarkkaan päivän päämäärän.

– Tavoitteena on päästä ehjänä abiristeilylle. Täällä on yli sata lähtijää, ja kiirettä pitää laivalle heti ajelujen jälkeen!

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

15.2.2018 kello 13.56
HereilläIlmoita
Pepe the frog on äärioikeiston vihasymboli, mitä ihmettä se tekee Kanglun abirekan kyljessä? https://en.wikipedia.org/wiki/Pepe_the_Frog
~
Takaisin ylös