Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Perussuomalaiset: Ei vaikutuksia Kangasalla

Perussuomalaisten valtataistelu valtakunnan tasolla ei heiluttele puolueen paikallista toimintaa Kangasalla. Valtuustoryhmän puheenjohtaja Jari Leino vakuuttaa, että elämä jatkuu entisellään.

Uutiset - 14.6.2017 kello 12.29
Juha Jäntti
Perussuomalaiset: Ei vaikutuksia Kangasalla
Kangasalan perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja Jari Leino vakuuttaa, että viime päivien myllerrykset valtakunnan tasolla eivät tuo muutoksia puolueen paikallistason toimintaan. Kuva: KS arkisto

­­– Uusi vaihtoehto -ryhmä on eduskuntaryhmä. Se ei ole puolue, johon joku voisi liittyä. Tämä kaikki on valtakunnan tasolla nähtävää taistelua, jolla ei ole suoraan kytköksiä kuntatasolle, Leino arvioi.

Kangasalan Perussuomalaiset on noudattanut kuntapolitiikassaan omaa paikallistason ohjelmaansa, jota on päivitetty viimeksi vuonna 2015. Sen jälkeen ei ole tullut linjamuutoksia, eikä sellaisia ole luvassa myöskään viime lauantain puoluekokouksen tapahtumien ja viime päivien kuohuntojen myötä.

Leino korostaa puolueen paikallisyhdistysten itsenäistä roolia ohjelmiensa määrittelyssä ja tavoitteiden asettelussa.

– Timo Soini ei ole antanut missään vaiheessa ohjeita siitä, miten paikallisyhdistysten pitää linjata omaa toimintaansa. En usko, että puolueen uusikaan johto lähtisi toimimaan tällä tavoin.

– On aika vaikeaa kuvitella, että me ryhtyisimme täällä puheenjohtajavaihdoksen jälkeen vahvemmin maahanmuuttokriittisiksi kuin mitä nykyiset puolue- ja maahanmuutto-ohjelmamme jo sanovat. Me teemme täällä kuntapolitiikkaa Kangasalan lähtökohdista ja paikallisesti tärkeiden painotustemme pohjalta.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös