Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Paikalliset palvelut keskeisellä paikalla osoitteessa kauppaympyra.fiPaikalliset palvelut keskeisellä paikalla osoitteessa kauppaympyra.fi

Petri Laaksonen esiintyy Kangasalan kirkossa isänpäivän aattona

Uutiset - 19.10.2016 kello 9.00
Kangasalan Sanomat
Petri Laaksonen esiintyy Kangasalan kirkossa isänpäivän aattona
Petri Laaksosen konsertti on tulvillaan tunnelmia ja tuttuja sävelmiä, muun muassa Täällä pohjantähden alla.

LC Kangasala Kuussalo järjestää isänpäivän aattona kirkkokonsertin, jossa esiintyy Petri Laaksonen.

Laaksosen artistiprofiili on monipuolinen. Hänen kynästään ovat lähtöisin niin euroviisuhitit Eläköön elämä, Sata salamaa, Oot voimani mun kuin Täällä pohjantähden alla -klassikkosävelmäkin.

Kuulijoiden sydämiin hän on laulanut itsensä myös lukuisilla romanttisilla iskelmillä ja laulelmilla, joululauluilla sekä hengellisillä sävelmillä.
Laaksosen levyjä onkin myyty jo yli 250 000 kappaletta.

– Olen aina tiennyt mistä laulan, mutta nyt elän todeksi uudella tavalla laulujen tarinaa niitä laulaessani. Usko Taivaan Isään on kantanut elämän välillä karikkoisillakin poluilla ja auttanut jaksamaan sekä pitämään toivoa yllä, Laaksonen kertoo.

Laaksonen vietti viime vuonna 30-vuotistaiteilijajuhlaa säveltäjänä ja julkaisi viiden vuoden tauon jälkeen uuden levyn In Memoriam – Elät aina minussa.

Konsertin tuotto lahjoitetaan Punainen sulka -keräykseen. Varainkeräyskampanja järjestetään kymmenen vuoden tauon jälkeen.

– Tuki kohdistetaan Suomen satavuotishengessä suomalaiselle nuorisolle. Tarkoituksena on tukea nuorta kohti itsenäisyyttä, kertoo Kuussalon presidentti Merja Riihinen.

Petri Laaksosen perhekonsertti isänpäivän merkeissä lauantaina 12.11. kello 17 Kangasalan kirkossa. Järj. LC Kangasala Kuussalo

Lähetä tekstari!
Kommentoi / Keskustele aiheesta
Lähetä tekstari!
~
Takaisin ylös