Pikkolan koulusta löytyi kouluampumisella uhkaava viesti – koulutyö on jatkunut mahdollisimman normaalisti

2
Kouluampumisella uhkaavan viestin löysivät eilen siivoojat Pikkolan koulun vessan ovesta. Kuva: Arkisto

Siivoojat löysivät eilen Pikkolan koulun vessan ovesta uhkausviestin. Himmeällä kirjoitetussa viestissä uhattiin, että koulussa tapahtuu kouluampuminen tänään keskiviikkona aamupäivällä, Pikkolan koulun rehtori Marianne Liimatainen kertoo.

– Minä sain eilen tiedon opettajilta puoli neljän aikaan. He olivat saaneet tiedon siivoojilta. Asiasta on heti oltu yhteydessä poliisiin.

Tilannetta on selvitetty yhdessä rehtorin, viransijaisen rehtorin, viransijaisen apulaisrehtorin ja turvallisuudesta vastaavaan opettajan sekä Kangasalan poliisin kanssa.

Uhkauksesta tiedotettiin Pikkolan koulun oppilaille, heidän huoltajilleen ja koulun henkilökunnalle aamulla Wilma-viestillä. Lisäksi uhkauksesta on informoitu naapurikouluja.

Liimatainen kertoo, että koulutyötä on jatkettu tänään Pikkolassa tilanteeseen nähden mahdollisimman normaalisti.

Luokissa voidaan tarvittaessa jutella uhkauksesta. Wilma-viestissä on muistutettu, että myös kotona voi olla syytä käydä läpi ja keskustella tämänkaltaisista uhkauksista.

Lue myös: Uhkausviesti ei vaikuttanut Pikkolan koulupäivään – Huoltajia tiedotettiin heti, kun viranomaisilta saatiin siihen lupa

2 kommenttia

  1. Entäs jos se ei ookkaan pila? Jos se on testi, mitä tapahtuu? Mä lopetin iltapäivälehtien lukemisen edellisten kouluampumisien aikaan, kun niiltä tuli erikoisliite, miten kaikki eteni. Todella vastuutonta journalismiä. Täydellinen käsikirjoitus jollekkin syrjäytyneelle.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.