Pikkolan päiväkoti tuhoutui yöllä tulipalossa, sammutustyöt jatkuvat aamun ajan – Poliisi tutkii syttymissyytä

2
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Pikkolan päiväkodin rakennus tuhoutui tulipalossa täysin.

Pikkolan päiväkoti syttyi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä tuleen. Pelastuslaitos sai hälytyksen palopaikalle Riihikujalle kello 2.20. Palokunnan saavuttua paikalle rakennus oli täyden palon…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Erikoistarjous: kuukauden tilaus alkaen 6,90 €.

TilaaKirjaudu

2 kommenttia

  1. Heräsin savun hajuun ja nousin katsomaan näkyykö ikkunoista mistä savu tulee. Pikkola on aivan naapurissa ja päiväkoti oli ilmiliekeissä jo siinä vaiheessa. Soitin välittömästi klo 2.20 hätäkeskukseen. Nukkumaan menimme noin yhden aikaan jalkapallopelin jälkeen ja silloin ei ollut poikkeavaa näkyvissä pikkolassa vielä. Laitoin nimittäin Pikkolan puoleisen ikkunan kiinni ennen nukkumaanmenoa.

  2. Asun keskustassa. Menin nukkumaan 2:n jälkeen. Sisällä alkoi tuntua savun hajua, menin parvekkeelle katsomaan näkyykö mitään erityistä. Näkyi paksu sankka savu, oletin että torin lähettyvillä jossakin palaa. Edessä on taloja joten tarkemmin oli vaikea arvioida mistä savu tulee.
    Soitin hätäkeskukseen näköjään hyvin samaan aikaan kuin Ulla Sipiläkin. Aamulla hämmästyin, kun palo oli niinkin etäällä keskustasta.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.