Pikkolan tapahtumakentällä voi pysäköidä luvalla vain tapahtumien yhteydessä – kenttää kohennetaan

0
Tapahtumakentän luvattomasta pysäköinnistä napsahtaa sakko. Tapahtumien järjestäjien pitää hakea lupa tapahtumien aikaiseen pysäköintiin.

Viime vuoden lopulla tehty päätös kieltää pysäköinti Pikkolan tapahtumakentällä ihmetyttää alueen asukkaita.

Pysäköinti Finnentien varressa sijaitsevalla, aluepysäköintikieltoalueeksi merkityllä kentällä on nyt sallittu vain tapahtumien yhteydessä. Tämäkin sillä edellytyksellä, että kaupunki myöntää luvat tapahtumaa ja sitä palvelevaa pysäköintiä varten.

Autopaikkoja tapahtumakentän läheisyydessä on Saarilahden mukaan riittävästi, joten paikoitusongelmia kentän pysäköintikiellosta ei koidu.

Tavanomaisena paikoitusalueena kenttää ei voi siis enää käyttää. Se kuuluu kaupungin pysäköinninvalvonnan piiriin, joten luvattomasta pysäköinnistä sakotetaan.

Käyttömahdollisuuksia rikastetaan

Kaupungin rakennuspäällikkö Merja Saarilahti kertoo, että pysäköinti tapahtumakentällä kiellettiin, koska kenttä haluttiin rauhoittaa tapahtumille.

Kentän käyttömahdollisuuksia tullaan rikastamaan esimerkiksi kevytrakenteisin katsomoin ja lipputangoin, jotta se palvelisi nykyistä paremmin erilaisten tapahtumien pitopaikkana. Kentän kehittämiseen ryhdytään jo kuluvan vuoden aikana.

Autopaikkoja tapahtumakentän läheisyydessä on Saarilahden mukaan riittävästi, joten paikoitusongelmia kentän pysäköintikiellosta ei koidu.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.