Pikkolassa tutkittiin joulukuussa huumaavan aineen käyttöä – rehtori toivoo vanhempien keskustelevan nuortensa kanssa

4
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.

Pikkolan koulussa Kangasalla tutkittiin joulukuussa mahdollista huumaavan aineen käyttöä. Koulun henkilökunnan tietoon tuli, että koulussa sekä koulun ympäristössä välitetään ja käytetään huumaavia…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Erikoistarjous: kuukauden tilaus alkaen 6,90 €.

TilaaKirjaudu

4 kommenttia

  1. Kangasala teki aikoinaan täysin typerän päätöksen, jolla noin 2000 murrosikäistä ja nuorta aikuista pistettiin opiskelemaan samalle kampukselle. Tietenkin epämääräisten aineiden kauppiaille tuo päätös oli suoranainen kädenojennus Kangasalan Keisarikunnan taholta, kun kaikki potentiaaliset asiakkaat kerättiin yhteen. Seuraavaksi varmaankin Kirkkoharjun koulusta löytyy hometta ja sisäilmaongelmia, jotta ko. koulun tontti voidaan kaavoittaa hyvin toimeentulevien seniorien asuintontiksi ja alakoulukin sijoitetaan Pikkolaan.

  2. Miten paljon koulussa nykyään tehdään päihteiden/huumeiden vastaista valistusta? Olen kuullut oppilailta että aika minimaalisesti ja että kaipaavat enemmän tietoa. Mielestäni tietoa pitää antaa nimenomaan haittoja korostamalla. Liian pehmeä linja ei huumeilla toimi. Annat pikkusormen ja menetät elämäsi.

  3. Uskoakseni murrosikäiset ja nuoret aikuiset kyllä tietävät huumeista kutakuinkin kaiken.Eivät he ole tyhmempiä kuin meikäläiset-70 luvun nuoret olivat.
    Eikä silloin ollut edes nettiä ja älypuhelimia.
    Kokeilunhalu vain on niin hirveä,varsinkin siinä teinituskassa.Enkä usko,että tilanteessa auttaa ne huumeista selvinneet,jotka käyvät kertomassa kouluissa huumeitten vaaroista.Nuori voi ajatella,että pääsihän sekin niistä eroon,miksi en minä.Ehkä olisi parasta rahdata kouluun pari raihnaista narkkaria näytille,niin näkisivät mitä huumeista seuraa…

  4. Huumeet ovat nuorte. Ongelma melkein joka paikassa.sitten kun vanhemmat sanovat eieodän lapsi käytä huumeita .eivät puutu antavat sillä jatkaa huumeiden käyttöä.avaisivat silmän viimein.tiedän että jopa 10 vuotiaaat piikittävät huumeita itseensä.eivät vanhemmat seuraa lapsiaan .saavat nykyään tehdä mitä vain.olla ulkona kuinka myöhään tahansa.vanhemmilla ovat omat riennot ei kuulu lapset mukaan.se on tosi asia nykyään.jos vihjaa vanhemmille että nyt on lapsella jotain meneillään.sanovat ei meidän lapsi tee mitään sellaista.eli ei hyödytä sanoa mitään kun puolustavat henkeen ja vereen lapsia.vaikka olis tosi kyseessä.sillä lopetin koulukiusajen avustuksen jota kerätään .kun eivät tee mitään.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.