Pikkulintu ja kotka kohtaavat Roine-kampuksen tunnuksessa – voittoisan logon teki Senja Kiintonen

0
Raati antoi kiitosta logon visuaalisuudest ja selkeydestä.

Roine-kampuksen logon suunnittelukilpailun on voittanut 22-vuotias Tredun opiskelija Senja Kiintonen. Hänen muotoilunsa vastaa täsmällisesti kilpailuohjeeseen, jonka mukaan logossa pitää näkyä, miten kampus ilmentää Kesäpäivä Kangasalla -laulun mukaisesti kasvua ja oppimista pienestä linnusta uljaaksi kotkaksi.

Pikkulintu ja kotka kohtaavat kuvassa, keltainen väri ilmentää aurinkoa ja sininen Kangasalan järvimaisemaa.

Piirtäminen on kiinnostanut Senjaa pikkutytöstä lähtien, ja lisäpontta hän on saanut kahdelta graafisella alalla työskentelevältä siskoltaan.

– Olen seurannut sivusta heidän digitaalista työskentelyään ja oppinut siinä itsekin.


Senja Kiintosesta tulee leipuri-kondiittori, mutta kuvien tekeminen on hyvä harrastus.

Ruovedeltä kotoisin oleva Kiintonen opiskelee leipuri-kondiittoriksi ja asuu tällä hetkellä Kangasalla. Myös ylioppilaaksi valmistunut nuori nainen saa Tredun opintonsa päätöksen tänä vuonna.

Logokilpailuun saivat osallistua kampuksen oppilaat ja henkilökunta. Roine-kampus käsittää Pikkolan yläkoulun, lukion ja Tredun Kangasalan toimipisteen. Ehdotuksia tuli kaikkiaan yhdeksän.

– Alueelle pystytetään kyltit, joissa logo esiintyy. Suunnitteilla on myös kampus-viirit. Lisäksi logoa käytetään kampuksen viestinnässä, kaupungin opetuspäällikkö Merja Lehtonen kertoo.

Hänen lisäkseen valintaa olivat tekemässä Pikkolan koulun rehtori Janne Niemi, Kiinteistö Oy Taloherttuan toimitusjohtaja Stefan Stortz, lukion rehtori Ropo Teuvo ja sivistyskeskuksen hallintosihteeri Outi Koivisto. Raati oli valinnassaan yksimielinen. Palkintona voitosta on iPad.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.