Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Pikonlinna SwimRun keräsi kehuja

Kangasalla ja Pirkanmaalla ensimmäistä kertaa järjestetty SwimRun tapahtuma keräsi osallistujilta kehuja. Kisan voittaja, turkulainen Mika Luoto ja pronssia napannut Janne Blomqvist kehuivat Pikonlinnan maisemia, Vesijärven puhdasta vettä ja onnistuneita kisajärjestelyitä. - Lajin hieno puoli on, että pääsee näkemään paikkoja, joihin ei muuten olisi mahdollista mennä kuin ehkä melomalla, Blomqvist totesi.

Uutiset - 11.6.2016 kello 15.07
Kangasalan Sanomat
Pikonlinna SwimRun keräsi kehuja
Janne Blomqvist ja Mika Luoto ovat lajin konkareita. Luoto valmistautuu parhaillaan vuoden 2016 ÖtillÖ-kisaan.


SwimRun vaatii jonkinmoisia teräsmies- ja naistaitoja , sillä lajissa juostaan ja uidaan vuorotellen. Kangasalan kilpailussa osallistujat uivat neljässä osassa yhteensä 2 150 metriä ja juoksivat viidessä osassa yhteensä kymmenen kilometriä. Voittaja Mika Luoto selätti matkan aikaan 1.25.43.
Kilpailijat yksi toisensa jälkeen saapuivat maaliin hyväkuntoisina. Uupumuksen merkkejä ei juuri näkynyt. Yleisö ei voinut muuta kuin ihailla.

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös