Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Pillitie 3:n parvekkeilla ei enää tupakoida

As Oy Kangasalan Pillitie 3:n parvekkeilla ei enää saa tupakoida. Polttaminen on kiellettyä myös huoneistoihin kuuluvissa pihoissa. Yhtiökokous haki tupakointikieltoa yksimielisesti, ja alueellisen ympäristöterveydenhuollon jaosto katsoi sen aiheelliseksi.

Uutiset - 13.10.2017 kello 9.53
Kangasalan Sanomat
Pillitie 3:n parvekkeilla ei enää tupakoida
Talon yhtiökokous haki tupakointikieltoa yksimielisesti.

Keskustan tuntumassa sijaitsevassa kerrostalossa on 25 huoneistoa. Asuntoyhtiö lähetti tupakkalain mukaisesti kyselyn kaikille osakkeenomistajille, vuokralaisille ja autokatoksen omistajille. Vastauksista 17 oli puoltavia ja yksi vastusti kieltoa. Pihassa on tupakointipaikka.

Taloyhtiössä on koneellinen poistoilmanvaihto, ja huoneistoihin saadaan korvausilmaa ikkunoissa olevien korvausilmaventtiileiden kautta. Tupakansavu voi kulkeutua venttiilien välityksellä asuntoihin, koska ilmanvaihto aiheuttaa niihin alipainetta. Korvausilmaa tulee asuntoihin myös tuuletusikkunoiden sekä mahdollisten rakenteissa ja ikkunoissa olevien vuotokohtien kautta. Tupakansavu voi myös kulkeutua parvekkeiden ja pihojen välillä.

Tampereen yhdyskuntalautakunnan alainen ympäristöterveydenhuollon jaosto määräsi lokakuisessa kokouksessaan tupakointikiellon myös yhdelle tamperelaiselle ja yhdelle valkeakoskelaiselle asuntoyhtiölle.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös