Pirkanmaan liiton maakuntavaltuuston jäseneksi neljä Kangasalta – lue koko lista valituista tästä

1
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Hanna Laine on yksi neljästä Pirkanmaan liiton maakuntavaltuustoon valitusta kangasalalaisesta. Kuva: KS arkisto
Hanna Laine on yksi neljästä Pirkanmaan liiton maakuntavaltuustoon valitusta kangasalalaisesta. Kuva: KS arkisto

Pirkanmaan kuntien edustajainkokous on valinnut maakuntavaltuustoon yhteensä 61 jäsentä henkilökohtaisine varajäsenineen. Edustajainkokous teki valintansa jäsenkuntien kunnanvaltuustojen jäsenistä. Kangasalta jäseneksi valittiin Hanna Laine (sd), Sina Isokallio…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

1 kommentti

  1. Hyvät jäsenet! Ihmettelen kulttuurirahojen myöntämistä vain samoille harrastajille. Eikö päätäntävalta tuekkaan arvokasta osaamista muillekkin kulttuurinviljeliöille? Itse olen musiikin maisteri ja paljon soittanut konserttikanteletta melkein vapaaehtoisesti sekä kärjestänyt leirejä. Olen myös saanut Kultakantele- nimityksen vuodelle 2019. Koen täällä kulttuurissa rasistisia piirteitä, koska en ole milloinkaan saanut tukirahaa esiintymisilleni. Olen myös opettanut yli 50 v pianon ja urkujen soittoa musiikkiopistoissa ja yksityisesti. Kymmeniä ihmisiä on jo musiikin ammattilaisia mm. eräs Sibelius-Akatemian rehtori jne. 9 erilaista nuottipainostakaan ei saa kirjastoon muutoin kuin lahjoittamalla, vaikka itselläni on ollut suuri työ painatukset ym.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.