Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Pirkanmaan pelastuslaitokselta kunniaa ihmishenkiä pelastaneille kansalaisille

Pirkanmaan pelastuslaitos palkitsi perjantaina kuluneen vuoden aikana maakunnassa ihmishenkiä pelastaneita henkilöitä. Kunniaa sai kaikkiaan 14 kansalaista, viidestä eri tapahtumasta.

Uutiset - 1.12.2017 kello 23.00
Kangasalan Sanomat
Pirkanmaan pelastuslaitokselta kunniaa ihmishenkiä pelastaneille kansalaisille
Kuvassa vasemmalta: Kangasalalaiset Elina Hurme, Katri Frilander, Marjaana Rosenqvist-Valaja ja Tytti Eromäki-Heino, sekä Mika Raita (Eino-poika sylissään), Pirjo Jalonen, Anni Sundvall, Markku Jalonen, Kangasalla mökkeilevät Sari ja Pekka Pohjoismäki sekä Veli-Matti Viitanen ja pelastusjohtaja Olli-Pekka Ojanen. Kuva: Pirkanmaan pelastuslaitos

Kangasalan puolella tapahtuneista pelastamistapauksista palkittiin kaikkiaan seitsemän ihmistä.

Havisevanlahdella jäistä ihmisen pelastaneiden Sari ja Pekka Pohjoismäen sekä heidän kanssaan pelastustehtävissä toimineen nimettömänä pysyttelevän mieshenkilön lisäksi palkittiin neljä Kangasalan kunnan työntekijää. Tytti Eromäki-Heino, Marjaana Rosenqvist-Valaja, Elina Hurme ja Katri Frilander elvyttivät pyörälenkin jälkeen sairaskohtauksen saaneen miehen menestyksekkäästi.

Lisää aiheesta ensi viikon Kangasalan Sanomissa.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös