Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Pirkanmaan teillä siirrytään kesänopeuksiin huomisesta alkaen

Talviajan ja pimeän ajan nopeusrajoitukset päättyvät Pirkanmaalla huomisesta alkaen. Kesänopeudet tulevat voimaan heti, kun nopeusrajoitusmerkit on vaihdettu. Merkit tulee olla vaihdettu tiistaihin mennessä.

Uutiset - 7.4.2019 kello 9.05
Pirkanmaan teillä siirrytään kesänopeuksiin huomisesta alkaen
Talven ajaksi 80 kilometriin tunnissa alennetut nopeudet palautetaan 100 kilometriin tunnissa.

Kesänopeuksiin siirrytään Pirkanmaan lisäksi myös muussa eteläisessä Suomessa.

Talven ajaksi 80 kilometriin tunnissa alennetut nopeudet palautetaan 100 kilometriin tunnissa. Moottoriteillä nopeusrajoitus nostetaan 120 kilometriin tunnissa lukuun ottamatta tieosuuksia, joilla on pysyvä alempi rajoitus.

Joillakin Pirkanmaan teillä päällysteiden vaurioituminen siirtää kesänopeuksiin siirtymistä. Kesänopeudet palautetetaan vasta, kun päällystevauriot on korjattu. Tällä hetkellä päällystevaurioista korjattavia tieosuuksia ei ole Kangasalla.

Ely-keskus muistuttaa autoilijoita kevään vaihtelevista keleistä. Nopeusrajoitus ei tarkoita, että kyseistä nopeutta pitäisi ajaa aina, vaan ajonopeus täytyy aina sovittaa vallitseviin olosuhteisiin.

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös