Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Pirte avaa lääkärikeskuksen Kuohunlahden uudisrakennukseen

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Tampereen kaupungin omistama Pirte avaa alkukesästä lääkärikeskuksen Kangasalle, uimahallin viereen nousevaan uuteen liike-asuintaloon. Pirte tunnettiin aiemmin nimellä Tullinkulman Työterveys Oy.

Uutiset - 22.3.2019 kello 9.02
Pirte avaa lääkärikeskuksen Kuohunlahden uudisrakennukseen
Lääkärikeskuksen uusi liiketila valmistuu pikavauhtia. Lääkärikeskuksen on tarkoitus avautua kesäkuun alussa.

Pirte sijoittuu talon ensimmäiseen kerrokseen, tulevan pysäköintitalon puoleiseen kulmaukseen. Tila on sama, johon toinen tamperelainen lääkäriasema, Johanneksen Klinikka, suunnitteli aikaisemmin omaa toimitilaansa.

Lääkäriasema saa talosta käyttöönsä reilun 200 neliötä. Siihen mahtuu viisi tai kuusi toimenpidehuonetta. Kaikkiaan Pirtessä työskentelee Pirkanmaalla hieman yli 200 terveydenhuollon ammattilaista.

Rakennustyöt uudessa tilassa ovat jo pitkällä. Toimitusjohtaja Eija Railanmaa piipahti hiljattain joukkoineen katsomassa, minkälainen yrityksen uusimmasta liiketilasta on valmistumassa.

– Tavoitteenamme on avata heti kesäkuun alussa, Railanmaa toteaa.

Pirte on kotimainen, avainlippuyritys. Vuonna 2017 sen liikevaihto oli noin 18 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta noin neljäsosa palautuu takaisin yhteiskunnalle erilaisia veroina tai veroluonteisina maksuina.

– Saamme käyttää lisäksi yhteiskunnallisen yrityksen tunnusmerkkiä. Se tarkoittaa, että laitamme vähintään puolet voitosta yhtiön kehittämiseen, Railanmaa sanoo.

Pirtellä on toimintaa Tampereella kolmessa pisteessä: Ratinassa, keskussairaalassa ja Kaupissa. Sen lisäksi yritys toimii Nokialla, Sastamalassa, Orivedellä ja Valkeakoskella.

Yritys päätti perustaa toimipisteen Kangasalle, koska täällä on jo valmiiksi heidän asiakkaitaan. Pirte tarjoaa työterveyspalveluita pienille ja isoille yrityksille sekä palvelevat yksityisiä asiakkaita lapsista ikäihmisiin.

Uimahalli Kuohun läheisyys oli tärkeä uuden toimipisteen perustamisessa. Pirte aikoo hyödyntää kuntouttavissa palveluissaan Kuohun palveluita, muun muassa kuntosalia ja uima-allasta.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

23.3.2019 kello 06.51
Kati MarkkanenIlmoita
Jokohan pian julkistetaan hotellioperaattori, että huoneita voi alkaa varata kesän tapahtumien yhteyteen?
~
Takaisin ylös