Pirte avaa lääkärikeskuksen Kuohunlahden uudisrakennukseen

1
Lääkärikeskuksen uusi liiketila valmistuu pikavauhtia. Lääkärikeskuksen on tarkoitus avautua kesäkuun alussa.

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin ja Tampereen kaupungin omistama Pirte avaa alkukesästä lääkärikeskuksen Kangasalle, uimahallin viereen nousevaan uuteen liike-asuintaloon. Pirte tunnettiin aiemmin nimellä Tullinkulman Työterveys Oy.

Pirte sijoittuu talon ensimmäiseen kerrokseen, tulevan pysäköintitalon puoleiseen kulmaukseen. Tila on sama, johon toinen tamperelainen lääkäriasema, Johanneksen Klinikka, suunnitteli aikaisemmin omaa toimitilaansa.

Lääkäriasema saa talosta käyttöönsä reilun 200 neliötä. Siihen mahtuu viisi tai kuusi toimenpidehuonetta. Kaikkiaan Pirtessä työskentelee Pirkanmaalla hieman yli 200 terveydenhuollon ammattilaista.

Rakennustyöt uudessa tilassa ovat jo pitkällä. Toimitusjohtaja Eija Railanmaa piipahti hiljattain joukkoineen katsomassa, minkälainen yrityksen uusimmasta liiketilasta on valmistumassa.

– Tavoitteenamme on avata heti kesäkuun alussa, Railanmaa toteaa.

Pirte on kotimainen, avainlippuyritys. Vuonna 2017 sen liikevaihto oli noin 18 miljoonaa euroa. Liikevaihdosta noin neljäsosa palautuu takaisin yhteiskunnalle erilaisia veroina tai veroluonteisina maksuina.

– Saamme käyttää lisäksi yhteiskunnallisen yrityksen tunnusmerkkiä. Se tarkoittaa, että laitamme vähintään puolet voitosta yhtiön kehittämiseen, Railanmaa sanoo.

Pirtellä on toimintaa Tampereella kolmessa pisteessä: Ratinassa, keskussairaalassa ja Kaupissa. Sen lisäksi yritys toimii Nokialla, Sastamalassa, Orivedellä ja Valkeakoskella.

Yritys päätti perustaa toimipisteen Kangasalle, koska täällä on jo valmiiksi heidän asiakkaitaan. Pirte tarjoaa työterveyspalveluita pienille ja isoille yrityksille sekä palvelevat yksityisiä asiakkaita lapsista ikäihmisiin.

Uimahalli Kuohun läheisyys oli tärkeä uuden toimipisteen perustamisessa. Pirte aikoo hyödyntää kuntouttavissa palveluissaan Kuohun palveluita, muun muassa kuntosalia ja uima-allasta.

1 kommentti

  1. Jokohan pian julkistetaan hotellioperaattori, että huoneita voi alkaa varata kesän tapahtumien yhteyteen?

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.