Mainos

PJ Tolppa rakastaa kauhaa ja kitaraa

PJ Tolppa & Elegia
PJ Tolppa & Elegia treenaavat ja sovittavat vanhoista runoista sävellettyjä kappaleita. Ota bändin YouTube-kanava seurantaan.

Kangasalalainen Pekka Tolppa on tunnettu keittiömestari. Rokkikokiksi tituleerattu Pekka on työskennellyt monessa keittiössä. Kauha on pyörinyt muun muassa Hotelli Urussa, Mobiliassa ja Kuntoutumiskeskus Apilassa. Mikrofonin varressa Pekka on viihdyttänyt yleisöä esimerkiksi Oho & Eiku -yhtyeessä.

Pekka ja vaimonsa Heini ovat yrittäjiä, jotka tajusivat jaksamisensa rajat ja heittäytyivät vuoden 2018 alusta sapattivapaalle. Yrittäjäparin lisääntynyt vapaa-aika toi mukanaan paljon hyvää. Pekka oli aiemmin saanut käsiinsä Heinin mummon Ulla Pällin (1916–1991) Tilkkutäkki-nimisen runokirjan. Mies tarttui kitaraan ja sävelsi hienoihin sanoituksiin musiikit. Nyt on valmiina 12 kappaletta ja sovitustyö Elegia-nimisen livekokoonpanon kanssa on käynnissä. Yhdellä biisillä vierailee – niin ikään kangasalalaislähtöinen – huippusaksofonisti Masa Orpana.

Nyt on vähän projektia! Aloitamme juuri Heinin kanssa UKK-instituutilla lounas- ja kokouspalvelut. Tolppa Ravintolat tarjoaa tietysti myös juhlapalveluita. Musiikki ja muut vapaa-ajan puuhat tuovat kivasti energiaa arkeen. Keikoillekin jo tekee mieli!


Pekka Tolppa, rokkikokki Kangasalta

Klikkaa PJ Tolpan ja Elegian
YouTube-kanavalle ja
katso bändin eka musiikkivideo
Punainen tupa.

Kommentoi

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.