Koti Uutiset Pohjan kylässä koettiin joulun ihme. Aikamatka ensimmäiseen jouluun sai osallistujilta kiitosta.

  Pohjan kylässä koettiin joulun ihme. Aikamatka ensimmäiseen jouluun sai osallistujilta kiitosta.

  0
  Enkeli ilmestyy paimenille. Yhtäkkiä kirkkaus valaisee kedon ja paimenet pelästyvät, mutta enkeli ilmoittaakin suuren ja odotetun ilon. – Hei, ei teidän tarvitse pelätä. Päinvastoin, olkaa iloisia: Beetlehemissä on tänään syntynyt Vapahtaja, Kristus, Herra. Menkää katsomaan, lapsi nukkuu kapaloituna tallin seimessä. Kunnia Jumalalle korkeuksissa ja maassa rauha ihmisten kesken, joita kohtaan Hänellä on hyvä tahto.

  Noin 170 vaeltajaa osallistui toissa perjantaina aikamatkalle ensimmäiseen jouluun vuonna nolla Pohjan kylällä. Alakoululaiset vaelsivat iltapäivällä, muut lähtivät matkaan illalla. 

  Tapahtuman järjestelyistä vastasivat Kuhmalahden kappeliseurakunta ja Helluntaiseurakunta yhdessä kyläläisten kanssa.  

  Lähtövuoroaan odottavilla oli mahdollisuus virittäytyä tunnelmaan joululauluin. Vaelluksen päätteeksi seurakuntaväki tarjosi riisipuuroa rusinasopan kera.  

  Vaeltajat kulkivat ryhminä oppaan johdolla viidessä kohteessa. Kussakin paikassa Raamatun sanoman mukaisia, Jeesuksen syntymästä kertovia tapahtumia elävöittivät paikalliset esiintyjät.  

  Tapahtumaan osallistuneet antoivat runsaasti kiitosta järjestelyistä. Kylänraittia oli käytetty kekseliäästi ja pimeys toi olosuhteisiin toden tuntua. Sisätilojen näyttävät ja huolella toteutetut lavasteet tekivät vaikutuksen. 

  Usea mainitsi olleensa puhuttelevalla matkalla ja päässeensä oikeaan joulutunnelmaan.

  Katso Liisa Alangon kuvaama video jouluvaelluksesta.

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän