Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Poliisi epäilee omakotitalon paloa tahallaan sytytetyksi

Kangasalla on tapahtunut viime päivien aikana useita tulipaloja, joita poliisi epäilee tahallaan sytytetyiksi. Viimeisin niistä on Kangasalantiellä sijaitsevan, jo pitkään tyhjillään olleen omakotitalon palo. Rakennus sijaitsee Suoramalla, vastapäätä Nesteen huoltoasemaa.Rakennuksessa ei ollut palon edetessä ihmisiä.

Uutiset - 14.3.2017 kello 13.28
Kangasalan Sanomat
Poliisi epäilee omakotitalon paloa tahallaan sytytetyksi
Osoitteessa Kangasalantie 831 sytytettiin tahallaan palo maanantain ja tiistain välisenä yönä. Talo on ollut tyhjillään.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle tiistaina aamuyöstä kello kaksi. Kaksikerroksisen talon yläkerrassa oli syttynyt raju tulipalo, joka levisi kattorakenteisiin. Pelastuslaitoksen ja Kangasalan VPK:n yksiköt saivat palon hallintaan.
– Jälkivartiointi jatkui aamuun saakka, ja aamulla jouduttiin vielä sammutustöihin. Asuinrakennuksessa kytevä palo on haastava, kertoo palomestari Ilpo Kuokkanen Pirkanmaan pelastuslaitoksesta.
Poliisi tutkii tarkempaa syttymissyytä.

Omakotitalon palon lisäksi Suoraman alueella on kirjattu ylös viisi liikennevälinepaloa tai sellaisen yritystä.
Paatsamankujalla paloi tiistaina 7.3 kello yhden aikaan yöllä henkilöauto.
Viime sunnuntaina aamuyöllä puolestaan yritettiin sytyttää tuleen Kuussalontien varressa ollut ajoneuvo. Samoihin aikoihin sytytettiin toinen auto läheisellä Isolukontiellä, talon numero 6 parkkipaikalla. Teot havaittiin yöllä kolmen jälkeen.
Maanantaina noin kello neljä aamuyöstä sytytettiin vielä kaksi ajoneuvoa tuleen. Toinen oli pysäköitynä Kuussalontiellä kadun varressa ja toinen Harjunsalontie 3:n pysäköintialueella. Ainakin nämä kaksi autoa paloivat pahoin.

Huomionarvoista on, että teot ovat tapahtuneet maantieteellisesti pienen alueen sisällä.
– Tällä hetkellä etsimme syyllistä tai syyllisiä. Kuntalaisille voi vain antaa neuvon tarkkailla tavanomaista enemmän omaa ja toisten omaisuutta, mikäli se vain on mahdollista, rikoskomisario Vesa Järvenpää Kangasalan poliisiasemalta sanoo.

Poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä ja havaintoja.Vihjeitä voi soittaa Kangasalan tutkinnan numeroon 0295 445 475. Numeroon vastataan työtehtävien salliessa kello 16 saakka ja siihen voi jättää myös vastaajaviestin.Lisäksi vihjeitä ja tietoja voi ilmoittaa osoitteessa vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi ja numeroon 0800 90 022. Numerossa on vastaaja, jonne voi jättää viestin.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
Kommentoi / Keskustele aiheesta
17.3.2017 kello 10.33
MakeIlmoita
Hei. Porukat on kiinittäny yöllä et niitten alueella kulkee yöllä useempaan kertaa liikkuu auto ja pysähtelee vähän väliin, ja seuraavanana yönä kulki kävellen mies ja on päällään valkonen pipo ja neon vihree takki ja pitkät saappaat/kengät,, laahustain menee.. kannattaa polisin seurata..
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös