Poliisi haki Pikkolassa oppilaan koulusta välikohtauksen jälkeen – Rehtori ohjaa mahdollisesti järkyttyneitä oppilaita oppilashuoltopalveluihin

10
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Pikkolan koulu
Kuva: KS Arkisto

Kangasalan Sanomat kuuli tänään huolestuneelta Pikkolan koulun oppilaan huoltajalta, että koulussa kävi eilen torstaina poliisit. Huoltajan lapsi oli kertonut illalla kotona, että poliisit olivat tulleet hakemaan…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Erikoistarjous: kuukauden tilaus alkaen 6,90 €.

TilaaKirjaudu

10 kommenttia

  1. Oppilaiden pahoinvointi lisääntyy ja nyt yritetään kaikin tavoin peitellä näitä ongelmia julkisuudelta ja oppilaiden huoltajilta.
    Koulu alkaa olla jo turvaton paikka oppilaille, joten asioiden peittely ei ole oikea tapa hoitaa ongelmia.
    Julkinen keskustelu ja asian tuominen päättäjiä myöden pöydälle on oikea tapa saada parannusta aikaan.

  2. Rehtorin väitteen mukaan, jos oppilas tekee tuhmuuksia 1 minuutti ennen tai jälkeen työjärjestykseen merkityn ajan, ei opettajilla ole toimivaltaa. Onkohan ihan niin?

  3. Noin kuukausi sitten soitin Opetusvirastoon. Henkilö (nainen)vähätteli koulujen ongelmia!!!! Soitin Sipoon opetuspäällikölle(mies) ja oli samaa mieltä asioissa. Olen mummina huolissani kaikkien puolesta. Hyssytys ei auta!

  4. olikos ennen näin…lapset pitää viedä kouluun ja hakea kun muuten aikuiset miehet jahtaa alaikäisiä. pedofiilejä on joka paikassa jengejä aseita ja huumeita… silmät pitää olla selässäkin ja lapset opettaa käyttämään itsepuolustusta ja kaasuaseita.

  5. Pahoinvointia on paljon nuorilla. Tämä näkyy ja kuuluu kun bussilla kulkee. Milloin ei voi istua vapaalle paikalle koska joutuu istua tuntemattoman ihmisen viereen. Vastuu on vanhemmilla opettaa se lapsi liikkumaan turvallisesti, myös siinä bussissa. Milloin jalkoja pidetään penkillä tai töhritään bussin penkkien selkänojia kun siihen tarvii saada piirtää se oma tägi. Kuri, säännöt ja rajat kuntoon siellä kotona miten otetaan myös muut ihmiset huomioon.

  6. Kiertävät vartiat sekä tallentavat kamerat turvaamaan koulurauhaa pihalla. Oikeus työrauhaan lapsilla myöskin.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.