Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Poliisi kaipaa tietoja kadonneesta

Uutiset - 12.4.2016 kello 19.13
Kangasalan Sanomat

Poliisi kaipaa tietoja ja havaintoja Kangasalta kadonneesta Toni Tikkasesta. 38-vuotias Tikkanen poistui kotoaan lauantaina 9.4. aamulla. Tikkanen ei ole kertonut kenellekään aikeistaan, eikä hänen liikkeistään ole kotoa lähdön jälkeen mitään havaintoja. Tikkasen aikaisempien puheiden ja käytöksen perusteella voidaan kuitenkin päätellä hänen mahdollisesti tehneen tai olevan aikeissa tehdä itselleen jotakin.

Tikkanen lähti liikenteeseen punaisella, kaksiovisella vuosimallin 1997 Opel Astra -henkilöautolla, jonka rekisteritunnus on ZGV-990.

Tikkanen on noin 175 senttiä pitkä ja hoikkavartaloinen. Hänen hiuksensa on värjätty vaaleiksi. Kotoa poistuessaan hän oli pukeutunut vaaleisin farkkuihin ja mustaan toppatakkiin tai tummaan, vyötäröpituiseen päällystakkiin. Jalassaan hänellä oli vaaleanruskeat kävelykengät.

Tiedot ja havainnot pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen 112 tai kiireettömimmässä tapauksessa sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi ja virka-aikaan numeroon 0295445475.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös