Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Poliisi sai kiinni Kangasalla tulipaloja tehtailleen miehen

Kangasalan poliisiaseman tutkinnassa on ollut selvitettävänä tahallaan sytytettyjen tulipalojen sarja. Kangasalla sytytettiin tuleen tämän vuoden maaliskuussa useaita ajoneuvoja ja lisäksi yksi pitkään autiona ollut omakotitalo. Osa ajoneuvoista tuhoutui paloissa täysin, ja omakotitalo kärsi tuntuvat vahingot.

Uutiset - 14.6.2017 kello 13.40
Kangasalan Sanomat
Poliisi sai kiinni Kangasalla tulipaloja tehtailleen miehen
Kangasalantien varressa ollut omakotitalo sytettiin tuleen maaliskuun puolivälissä. Poliisi epäili jo silloin tekoa tahalliseksi.

Kesäkuun alussa Kangasalla sytytettiin tuleen matkailuauto. Auton palossa vaurioitui myös muita ajoneuvoja. Samana yönä oli yritetty sytyttää tuleen myös pysäköitynä ollut ajoneuvoyhdistelmä.

Tekoja on tutkittu rikosnimikkeillä vahingonteko, törkeä vahingonteko ja törkeän vahingonteon yritys.

Kesäkuisten palojen tutkinnan yhteydessä poliisi otti kiinni paikkakunnalla asuvan miehen, ja hänet vangittiin käräjäoikeuden päätöksellä. Mies on esitutkinnan aikana myöntänyt olevansa kaikkien ajoneuvopalojen ja rakennuspalon sytyttäjä.

Tekoon ei epäillä syyllistyneen muita henkilöitä. Mies on esitutkinnan aikana kertonut syitä teoilleen, mutta näitä ei esitutkinnassa kerrota julkisuuteen. Tekoja ei ole kuitenkaan kohdistettu kenenkään tiettyjen henkilöiden omaisuuteen, vaan kohteet ovat valikoituneet sattumanvaraisesti.

Mies on tällä hetkellä tutkintavankeudessa. Asia siirtyy syyteharkintaan kesän aikana.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös