Poliisia työllistivät liikennetörttöilijät ja Sahalahden VPK:lle iskenyt kaapelivaras

0

Kangasalantiellä sattui viime viikon maanantaina peräänajo. 1990-luvulla syntynyt pakettiautoa kuljettanut mies ei huomannut edessä kulkeneen ajoneuvon pysähtyneen ja törmäsi perään.

Tilanteen selvittelyssä ilmeni, että pakettiautoilijalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Ajoneuvoille syntyi vaurioita, mutta henkilövahinkoja ei syntynyt. Kuljettaja sai sakon liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Viime viikon tiistaina poliisi sai ilmoituksen, että Finnentiellä oli törmätty iltakymmenen aikaan liikennemerkkiin ja poistuttu paikalta. Partio löysi vaurioituneen henkilöauton, mutta kuljettajaa ei tavoitettu. Asiaa tutkitaan liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Mies jäi verekseltään kiinni, kun hän oli varastamassa kaapelia Sahalahden VPK:n pihassa viime perjantaina aamuyöstä.  Hän oli ehtinyt kuljettaa omaisuutta käytössään olleeseen autoon, mutta omaisuus saatiin kokonaisuudessaan takaisin.

1990-luvulla syntynyttä miestä epäillään varkaudesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.