Poliisilla sanottavaa Kangasalantien ja Harjunsalontien risteyksen onnettomuuspaikalta: ”Emme välttämättä ehdi hoitelemaan montaa onnettomuutta samaan aikaan”

0
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Hieman ennen puolta seitsemää illalla paikalta oli lähtenyt jo suurin osa poliisin ja ensihoidon yksiköistä, mutta paikalla oli silti yhä useampia hälytysajoneuvoja. Kuva: Heli Keskinen

Kangasalantien ja Harjunsalontien risteyksessä sattui torstaina alkuillasta liikenneonnettomuus. Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 17.55.

Paikan päällä oli runsain määrin ambulansseja, poliisin yksiköitä ja paloautoja.

– Kohteessa oli ensihoidon tehtävä, josta pelastuslaitos ei tiedota, Kangasalan Sanomille kerrottiin Pirkanmaan pelastuslaitoksen valvomosta.

Paikalle oli kerääntynyt myös paljon sivullisia seuraamaan tilannetta.

Sisä-Suomen poliisilaitos lähetti onnettomuuspaikalta vetoomuksen sivullisille Facebook-sivuillaan.

– Terve täältä onnettomuuspaikalta. Sellainen asia taas mielessä kun onnettomuuspaikalle töihin jouduttiin. Kun ajat autolla onnettomuuspaikan ohi, tai kuljet muuten siitä vierestä, ÄLÄ kuvaa onnettomuuspaikkaa ja sen osallisia. Keskity omaan ajamiseen jotta et aiheuta lisäonnettomuuksia. Emme välttämättä ehdi hoitelemaan montaa onnettomuutta samaan aikaan, Facebookissa kirjoitetaan.

Kangasalan Sanomat tavoitti poliisin kommentoimaan tapahtunutta perjantaina, lue juttu: Jalankulkija loukkaantui liikenneonnettomuudessa – Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.