Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Pölkky iski LP:n omilla aseilla

Pölkky Kuusamo – LP Kangasala  3–2 (25–27, 25–21, 19–25, 25–16, 20–18) 

Urheilu-uutiset - 6.3.2015 kello 8.51
Katja Sirviö
Pölkky iski LP:n omilla aseilla

LP Kangasala kärsi tiukkaakin tiukemman tappion Pölkky Kuusamolle torstai-illan kolmannessa puolivälieräottelussa, joka pelattiin Kuusamossa. Hieno ottelutapahtuma ja yleisöön uppoava pudotuspelivääntö eivät kangasalalaisten sydämiä juuri lämmittäneet, sillä vastustaja oli vahvempi juuri punanuttujen ”omilla alueilla”.
– Kaveri oli parempi. Hyvillä syötöillä he saivat meidän vastaanottomme vaikeuksiin, nostivat hyvin ja olivat puolustuspelissäkin edellä, päävalmentaja Tuomas Alatalo listasi.
LP:n NetteTuominen kirjasi pistesarakkeeseen joukkueen kovimmat lukemat (18/+9), mutta Alatalon mukaan kukaan tytöistä ei kentällä loistanut.
– Kaikilla oli hetkensä, ja heikommat hetkensä.

Ottelusarja jatkuu perjantaina Kuusamossa. Voitoilla Kuusamo jatkaa välieriin, LP Kangasalan pelit päättyvät. Vajaan vuorokauden mittainen tauko käytetään pelkästään palautumiseen.
– Sekä henkiseen että fyysiseen. Kyllä se riipii, kun katselee noita kasvoja ja kosteita silmiä katsoo. Tyttöjä harmittaa ja niin pitääkin. Mutta joukkue on monta kertaa aikaisemmin tullut takaisin, ja minulla on siihen kova luotto. Omaa peliä pitää saada pykälän verran paremmaksi, mutta kyllä me huomenna vielä tulemme ja siirrämme ratkaisun sunnuntaille, Alatalo totesi.
Välieriin tiensä ovat selvittäneet jo Rovaniemen WomanVolley, joka voitti Oriveden Ponnistuksen suoraan kolmessa ottelussa. HPK oli raivannut tiensä välieriin jo aiemmin voittamalla LiigaPlokin niin ikään kolmessa pelissä. Vampulan ja LP Viestin välinen ottelusarja on tilanteessa 2–0 viestille.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
Fixus Kangasala palvelee
Kommentoi / Keskustele aiheesta
Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
Fixus Kangasala palvelee
~
Takaisin ylös