Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Posti poisti kirjelaatikoita

Posti poisti kymmenkunta kirjelaatikkoa Kangasalan ja Pälkäneen alueilta pari kuukautta sitten. Kyseessä oli laatikkoverkoston tarkistus, jonka yhteydessä vain vähäisessä käytössä olleet laatikot hävisivät katukuvasta.

Uutiset - 30.11.2017 kello 11.29
Kangasalan Sanomat / Juha Jäntti
Posti poisti kirjelaatikoita
Posti poisti pari kuukautta sitten kymmenkunta kirjelaatikkoa Kangasalta ja Pälkäneeltä. Kangasalla on edelleen 26 kirjelaatikkoa.

Poistettaviksi valikoituivat sellaiset laatikot, joiden käyttö on ollut hyvin vähäistä. Taajama-alueilla Posti on hiukan harventanut kirjelaatikoiden verkostoa tapauksissa, jolloin kaksi postilaatikkoa on sijainnut lähellä toisiaan.

– Nyt poistetut haja-asutusalueiden laatikot ovat olleet ajoittain jopa viikon mittaisia jaksoja täysin käyttämättöminä, palveluesimies Jukka Laakkonen kertoo.

Vastaantulona kirjelaatikoiden vähenemiselle Posti tarjoaa haja-asutusalueilla mahdollisuutta lähettää postia omasta postilaatikosta käsin.

Lähettäminen omasta laatikosta edellyttää erityisen noutomerkin hankkimista.

Lue lisää Postin palvelutilanteesta 29.11.2017 ilmestyneestä numerostamme: https://kangasalansanomat.fi/ksdigi

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös