Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Postin lakko vaikuttaa Kangasalan Sanomien jakeluun – digilehti auki kaikille

Uutiset - 19.11.2015 kello 15.23

Postialan työntekijäjärjestö PAU on antanut lakkovaroituksen paikallisista työnseisauksista, jotka alkavat torstaina kello 16. Toteutuessaan ne aiheuttavat merkittävää viivettä postinkulkuun eri puolilla Suomea.

Lakolla on vaikutuksia myös postin kannossa olevien Kangasalan Sanomien jakeluun. Pääosa Kangasalan Sanomista jaetaan kuitenkin Alma Manun varhaiskannossa, johon lakolla ei ole vaikutusta.

Taustalla vaikuttavat postialan keskeneräiset työehtosopimusneuvottelut.

Mikäli lakko alkaa, päiväjakelussa jaettavien kirjeiden, aikakaus-, sanoma- ja ilmaisjakelulehtien sekä mainosten jakelu viivästyy pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Helsingin postikeskuksesta muualle maahan suuntautuviin lähetyksiin saattaa tulla viivettä.

Saapuvien ja lähtevien pakettien toimitukset hidastuvat Vantaan ja Liedon logistiikkakeskusten osalta, mikä vaikuttaa suureen osaan koko maan pakettiliikenteestä 19.–21.11. ja 23.–25.11. Paketit toimitetaan perille mahdollisesti useiden vuorokausien viiveellä.

Jos sopimukseen ei päästä, PAU jatkaa työnseisauksia 25.11. alkaen muilla paikkakunnilla.

Kangasalan Sanomien digilehti on lakon aikana kaikille avoinna. Digilehteen pääset tästä.

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös