Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Potilaslaskutuksessa hetkellisiä ongelmia

Uutiset - 19.8.2016 kello 9.25
Kangasalan Sanomat

Kangasalan kunta on siirtämässä potilaslaskutusta toiseen laskutusjärjestelmään. Siirto liittyy kunnan tavoitteisiin yhtenäistää laskutusta ja kirjanpitoa.

Loppukesän aikana laskutusjärjestelmä ei ole päivittänyt kaikille asiakkaille uusimpia osoitetietoja ja maksutapatietoja, joita ovat suoramaksu, e-lasku ja paperilasku.

Kunnan julkaisemassa tiedotteessa todetaan, että laskun sisältö ja peruste pitävät laskuissa paikkansa, ja laskut tulee maksaa viitetietoa käyttäen. Potilaslaskutuksen siirto toiseen järjestelmään koskee kunnan mukaan ainoastaan asiakkaille toimitettavia laskutustietoja, eikä vaaranna potilastietojen tietoturvaa.

Vanhoilla osoite- tai maksutapatiedoilla laskun saaneet voivat ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen laskutus@kangasala.fi.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös