Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Pronssijuhlaa!

LP Kangasala nappasi lentopalloliigassa SM-pronssia suvereenin esityksen jälkeen perjantaina. Vastassa ollut LiigaPloki hävisi puhtaasti 3-0 (25-14, 25-18, 25-19). Kun LP oli keskiviikkona tehnyt onnistuneen ryöstöretken Pihtiputaalle, tulivat pronssimitalit Kangasalle voitoin 2-0.

Uutiset - 6.4.2018 kello 22.27
Jouni Valkeeniemi
Pronssijuhlaa!

Perjantain ottelu Pitkäjärvellä kulki lähes koko ajan kotijoukkueen komennossa. Pelissä nähtiin aika monta pitkää pallorallia, joista useimmat LP käänsi edukseen. Päätöserän loppuhetkillä LP hieman hermoili, mutta LiigaPloki ei tosissaan päässyt uhkaamaan kotijoukkueen selkeää voittoa.

LP:n parhaana palkittiin talven mittaan mainioon vireeseen noussut passari Mita Uiato. Ottelun tehopelaaja oli jälleen Danielle Brisebois (20/+14), jota LiigaPloki ei kyennyt pysäyttämään.

Hieno lentopalloilta houkutteli Pitkäjärvelle 478 katsojaa. LP:llä on nyt koossa yhteensä neljä SM-mitalia lentopalloliigasta: kaksi hopeaa ja kaksi pronssia.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös