Pronssiottelut OrPoa vastaan kruunaavat kauden

0
HPK varmisti finaalipaikan helposti kolmannessa välieräottelussa Hämeenlinnassa. ©Jyri Kivimäki

HPK – LP Kangasala 3–0
(25–19, 25–15, 25–19)

LP Kangasala taistelee tänä vuonna lentopallon mestaruusliigan pronssimitalista. Finaalipaikka lipui lopullisesti käsistä keskiviikkona, kun HPK voitti kolmannen välieräottelun kotonaan selvin lukemin 3–0.

– Eilisen ottelun traaginen loppu katkaisi meidän selkärangan, emmekä pystyneet tänään enää tosissaan haastamaan HPK:ta. Puoli erää aina rimpuiltiin, siinä mielessä ottelu oli jatkoa eiliselle, LP:n päävalmentaja Ismo Tahvanainen sanoi.

Mahdollisuus pronssimitaliin ei sen paremmin päävalmentajan kuin joukkueenkaan mieltä lämmitä. Suomen cupin hopeajoukkue sekä CEV cupissakin toiselle kierrokselle päässyt joukkue tavoitteli kaudelta kovempaa menestystä. Tahvanainen lupaa kuitenkin, että lauantaina alkavissa pronssiottelusarjassa nähdään taisteleva kangasala.

– Pronssi on voitettu mitali ja siihen olisi mukava lopettaa kausi. Sitten kautta voisi kutsua kohtuulliseksi.

Pronssista käydään kova kamppailu kahden pirkanmaalaisjoukkueen kesken, sillä kangasalalaisia on vastassa LP Viestille välierissä hävinnyt Oriveden Ponnistus.

– Vastustaja haluaa mitalia yhtä paljon kuin mekin. Joukkueiden kannattajat istuvat molempien kotiotteluissa, siitä saadaan kiva hegemonia kauden päätökseen, Tahvanainen ennakoi.

Ensimmäinen pronssiottelu pelataan Pitkäjärvellä lauantaina kello 17.00 ja toinen Orivedellä heti sunnuntaina. Tarvittaessa joukkueet kohtaavat vielä tiistaina Kangasalla.

– Teemme kaikkemme, että saamme ladattua akut pronssiotteluun. Haluamme esittää parasta pelaamistamme, taidot eivät ole kadonneet minnekään. Nyt keitellään käärmekeittoja ja palautellaan ja huolletaan pelaajia, Tahvanainen sanoi.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.