Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Pullinkipäivä oli menestys

Lauantaina järjestetty Kuhmalahti Pulling -tapahtuma sujui mitä mainioimmin. Järjestyksessään kolmatta pullinkipäivää suosi kesäisen kaunis sää, mikä osaltaan vaikutti yleisömäärään.

Uutiset - 9.9.2018 kello 16.11
Jouni Valkeeniemi
Pullinkipäivä oli menestys

- Arviolta yli kaksi tuhatta kävijää. Aikuisten lippuja myytiin 1 300, ja siihen päälle lapset sekä muut vapaalipulla tulleet. Etenkin lapsia oli nyt tosi paljon, tapahtuman puuhahenkilöihin lukeutuva Petri Täyrönen summasi.

Kuhmalahti Pulling on sopiva sekoitus kilpailua ja kansanjuhlaa. Radalla mitellään siitä, kenen traktori pystyy vetämään vastusta pisimmälle. Näyttelyalueella on maa- ja metsätalouteen sekä koneurakointiin painottuvia esittelypisteitä.

Näytösvedoissa superluokan kilpatraktorit antavat osviittaa siitä, miten vastus saa kyytiä kun huippuunsa viritetty voimanpesä lähtee merkistä liikkeelle.

- Ensi vuodesta ei ole vielä päätetty mitään. Mutta puhetta oli että kai tämä hullutus jatkuu, Täyrönen naurahti.

Tapahtuman järjestelyistä vastasivat Kuhmalahden Yrittäjät, Kuhmalahden VPK ja Pohjan koulun vanhempainydistys.

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös