Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Putilan veljeksille kultaa Itävallassa

Kangasalalaiset Veli-Matti ja Ville Putila ovat edustaneet Suomea ja kotipaikkakuntaansa ansiokkaasti kehitysvammaisten Special Olympics -talvimaailmankisoissa Itävallassa. Molemmilla on hallussaan kultamitali. Veli-Matti Putila otti ykkössijan maastohiihdon yhden kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailussa. – Kulta tuli Suomeen, hyvä fiilis, hän tuuletti. Putila oli erittäin tyytyväinen suoritukseen, vaikka keli oli todella haasteellinen. Ramsaussa oli lämpöä noin 20 astetta ja lumi lähes sohjoa.

Uutiset - 23.3.2017 kello 9.09
Kangasalan Sanomat
Putilan veljeksille kultaa Itävallassa
Veli-Matti Putila otti kultamitalin haasteellisissa olosuhteissa.Kuva: Viestintäpalvelu Heidi Lehikoinen.

Ville Putila puolestaan voitti taitoluistelun vapaaohjelmallaan oman divisioonansa. Kilpailu käytiin Grazissa.
– Parhaalta tuntuu. Ehdottomasti paras mitali on kultamitali, jonka tuon Suomeen, Putila hehkutti.
Hänellä oli erityinen syy iloon. Neljä vuotta sitten Etelä-Korean Special Olympics -talvimaailmankisoissa hän kaatui pakollisessa ohjelmassaan ja uhkui sen jälkeen näytönhaluja.

Talvimaailmankisoihin lähti Suomesta 34 urheilijan joukkue. Suomalaisurheilijat edustavat kuutta lajia: lumilautailua, alppihiihtoa, maastohiihtoa, lumikenkäilyä, taitoluistelua ja salibandya. Kilpailut päättyvät lauantaina.

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös