Pysy aina ajan tasalla paikallisista uutisista – Lataa uusi Kangasalan Sanomien sovellus

0
Kangasalan Sanomien uusi sovellus löytyy älypuhelimesi sovelluskaupasta.

Kangasalan Sanomien digitaalinen kehitys jatkuu. Keväällä lanseerasimme uudet verkkosivumme, ja nyt on aika siirtyä askel eteenpäin.

Kangasalan Sanomien uuden mobiilisovelluksen voit nyt ladata sovelluskaupoista. Sovellus helpottaa palveluidemme käyttämistä älypuhelimilla ja tabletilla.

Mobiilisovelluksen lataaminen on vaivatonta ja sovellus on ilmainen.

Suurin osa sisällöstä, kuten jutut ja näköislehti, on tilaajien käytössä, mutta sovelluksesta löytyy myös maksutonta sisältöä. Ilmaiseksi tarjolla ovat lounaslistat, tapahtumakalenteri, kaupalliset sisällöt sekä pieni osa uutisjutuista.

Saat sovelluksen käyttöösi menemällä oman älypuhelimesi sovelluskauppaan eli Play-kauppaan, App Storeen tai AppGalleryyn. Kirjoita kaupan hakukenttään sanat ”Kangasalan Sanomat”.

Tuetut käyttöjärjestelmät ovat Android 7.0. ja iOS 10 sekä uudemmat versiot. Lue lisää ohjeita täältä >>

Kirjaudu tai hanki tunnukset

Kun aiot ensimmäistä kertaa lukea maksullista sisältöä, sovellus pyytää sinua kirjautumaan sisään. Sovelluksessa toimivat sama käyttäjätunnus (sähköpostiosoite) ja salasana kuin verkkosivuillamme.

Verkkotunnukset kuuluvat kaikille tilaajillemme. Jos sinulla ei vielä tilaajana ole tunnuksiamme, voit käydä luomassa ne täällä >>. Vanhat Raitti-tunnukset eivät enää toimi sovelluksessamme tai verkkosivuillamme.

Jos tarvitset apua tunnusten luomisessa, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme joko sähköpostilla tilaukset@kangasalansanomat.fi tai puhelimella numeroon 040 769 9045. Asiakaspalvelumme palvelee maanantaista torstaihin kello 10-16.

Sovelluksen yläosassa olevasta valikosta pääset siirtymään osastolta toiselle. Push-ilmoitukset tilaamalla saat myös nopeasti tiedon merkittävimmistä uutisistamme suoraan puhelimesi tai tablettisi näytölle.

Näköislehti saapuu jo tiistaina

Näköislehtemme saapuu sovellukseen ja verkkosivuillemme luettavaksi jo tiistaina alkuillasta. Printtilehti kolahtaa postilaatikoihin keskiviikkona.

Näköislehdet saa ladattua sovelluksessa offlineen niin, että ne ovat luettavissa myös ilman mobiiliverkkoyhteyttä. Lataaminen tapahtuu painamalla lehden vieressä olevaa latauspainiketta.

Lataamalla uuden sovelluksen ja tilaamalla Kangasalan Sanomat pysyt aina ajan tasalla siinä, mitä kaupungissamme tapahtuu.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.