Pyykkärit tulivat tauon jälkeen takaisin Ellintielle – pesulassa on vielä hakemattomia pyykkejä

1
Tuija Pälli ja Marjo Hieta-aro toimivat nyt nimellä Kesäpäivän Pyykkärit. – Kaikkihan on kuten ennen. Vain naisten hiusväri on muuttunut muodikkaan vaaleaksi, toiminnassa myös mukana oleva Heikki Hieta-aro huomauttaa.

Pesula Ellintiellä on jälleen avannut ovensa. Toimintaa jatkavat vanhat tutut Marjo Hieta-aro ja Tuija Pälli, jotka aikanaan pyörittivät pesulaa parikymmentä vuotta.

Vahvuudessa on nyt mukana myös Heikki Hieta-aro, joka huoltaa ja kunnostaa koneita, hoitaa kuljetuksia ja yrityksen tietoliikennettä.

Pälli ja Hieta-aro myivät liiketoiminnan kolme vuotta sitten uusille yrittäjille, joiden toiminta päättyi kuitenkin tänä kesänä konkurssiin.

Vanhat tekijät päättivät tulla takaisin, koska pesulalle on selvästi kysyntää ja tarvetta. Lisäksi he remontoivat aikanaan liiketilan nimenomaan pesulatoimintaa varten.

– On ollut mukava huomata, kuinka lämpimästi asiakkaat ovat toivottaneet meidät tervetulleiksi, Pälli sanoo.

Heikki Hieta-aro toivoo, että vanhat ja uudet asiakkaat huomaavat toiminnan taas jatkuvan.

– Toimintaan tuli konkurssiprosessin pituuden takia harmittava tauko, hän toteaa.

– Laitteet ja koneet ovat jälleen omistuksessamme, sillä ostimme ne konkurssipesältä, hän jatkaa.

Kun pesula kesällä sulki ovensa, sisään jäi asiakkaiden omaisuutta.

– Osan olemme pystyneet palauttamaan, mutta täällä on pestynä ja valmiiksi laitettuna edelleen tekstiilejä, joiden omistajaa emme tiedä. Toivomme, että ihmiset nyt osaisivat tulla hakemaan omansa pois, Marjo Hieta-aro sanoo.

Marjo ja Tuija huomauttavat, että kolmen vuoden poissaolo ei oikeastaan tunnu missään, vaan heistä on edelleenkin mukava tulla töihin.

Yrityksen nimi on nyt muuttunut Kesäpäivän Pyykkäreiksi, ja valikoimassa on myös kemiallinen vesipesu, joka sopii aroille tekstiileille.

1 kommentti

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.