Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Paikalliset palvelut keskeisellä paikalla osoitteessa kauppaympyra.fiPaikalliset palvelut keskeisellä paikalla osoitteessa kauppaympyra.fi

Raikku rokkasi ja rakasti Mikko Kuustosen ja kumppanien tahdissa

Uutiset - 20.8.2017 kello 17.24
Jouni Valkeeniemi
Raikku rokkasi ja rakasti Mikko Kuustosen ja kumppanien tahdissa

- Kangasala on vähän kuin kotiseutua, vaikka en ole täällä koskaan asunut, tuumaili hyväntuulinen Mikko Kuustonen keikkansa jälkeen lauantaina.

Takana oli tiukka puolitoistatuntinen sessio Raikku rokkaa ja rakastaa -festivaalilla. Kuustonen, kuten koko bändi, nautti soittamisesta positiivisessa mielessä omintakeisilla country rock -festareilla.

- Oltiin ihan liekeissä. Tämä on niin oman oloinen tapahtuma. En oikein tiedä, mihin tätä vertaisi, kesän viimeisen festarikeikkansa vetänyt Kuustonen mietti.

Raikku rokkasi ja rakasti nyt kolmannen kerran, jos takavuosien rajoitetun piirin tilaisuuksia ei lasketa mukaan. Perjantaina ja lauantaina Peltolan tilalla Raikussa oli ennätyksellinen yleisömäärä, yhteensä noin 1 800 henkeä.

- Hyvin meni. Lauantaina myytiin paikka täyteen, yhtään enempää yleisöä ei olisi mahtunut sisään, totesi Peltolan tilan isäntä Riku-Sippo Uotila, joka lupaili festareille jatkoa ensi kesänä.

 

Lähetä tekstari!
Kommentoi / Keskustele aiheesta
Lähetä tekstari!
~
Takaisin ylös