Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Raikku rokkasi ja rakasti Mikko Kuustosen ja kumppanien tahdissa

- Kangasala on vähän kuin kotiseutua, vaikka en ole täällä koskaan asunut, tuumaili hyväntuulinen Mikko Kuustonen keikkansa jälkeen lauantaina.

Uutiset - 20.8.2017 kello 17.24
Jouni Valkeeniemi
Raikku rokkasi ja rakasti Mikko Kuustosen ja kumppanien tahdissa

Takana oli tiukka puolitoistatuntinen sessio Raikku rokkaa ja rakastaa -festivaalilla. Kuustonen, kuten koko bändi, nautti soittamisesta positiivisessa mielessä omintakeisilla country rock -festareilla.

- Oltiin ihan liekeissä. Tämä on niin oman oloinen tapahtuma. En oikein tiedä, mihin tätä vertaisi, kesän viimeisen festarikeikkansa vetänyt Kuustonen mietti.

Raikku rokkasi ja rakasti nyt kolmannen kerran, jos takavuosien rajoitetun piirin tilaisuuksia ei lasketa mukaan. Perjantaina ja lauantaina Peltolan tilalla Raikussa oli ennätyksellinen yleisömäärä, yhteensä noin 1 800 henkeä.

- Hyvin meni. Lauantaina myytiin paikka täyteen, yhtään enempää yleisöä ei olisi mahtunut sisään, totesi Peltolan tilan isäntä Riku-Sippo Uotila, joka lupaili festareille jatkoa ensi kesänä.

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös