Rakentaminen muuttaa keskustan pysäköintiä

0
Ystävyydenpuistoon valmistuu tässä kuussa uusi murskepohjainen pysäköintialue. Se on osa keskustan tilapäisiä liikenne- ja parkkijärjestelyjä.

Uimahallin tienoon osin jo alkaneet rakennustyöt näkyvät keskustan katukuvassa uusina liikenne- ja pysäköintijärjestelyinä. Tilapäiset parkkialueet valmistuvat Ystävyydenpuistoon ja Torikadun varrelle tämän ja ensi kuun aikana.

Hotellin ja pysäköintitalon rakentaminen sekä uimahallin laajennustyö vievät vähitellen nykyiset pysäköintialueet uimahallin korttelista. Väliaikaiset liikenne- ja pysäköintijärjestelyt ovat tarpeen, jotta liikennöinti keskustan alueella sujuu riittävän hyvin.

Torikatu muuttuu yksisuuntaiseksi Myllystenpohjantien ja toripysäköinnin liittymän väliseltä osuudelta. Sallittu ajosuunta on Myllystenpohjantieltä Kuohunharjuntielle päin.

Kadun varteen tulee 18 pysäköintipaikkaa. Kadun länsipuoli saa vinopysäköintialueen, ja kadun itäpuoli on pitkittäispysäköinnin aluetta.

Ystävyydenpuistoon tulee 59-paikkainen murskepintainen pysäköintialue. Ajo alueelle tapahtuu K-supermarketin liittymän kautta.

Sujuva kulku uudelta pysäköintialueelta uimahallin suuntaan vaatii jalankulkuyhteyttä suoraan Tampereentien yli. Uusi suojatie tulee liikenneympyrän eteläpuolelle.

Lue lisää keskustan pysäköintijärjestelyistä 10.1.2018 ilmestyneestä numerostamme: https://kangasalansanomat.fi/ksdigi

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.