Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Rallimuseon rahoitus onnistui

Kangasalan Rallimuseo keräsi joukkorahoituksella ennätykselliset 86 420 euroa. Viime vuonna Suomen Pelimuseo keräsi noin tuhat euroa vähemmän saman Mesenaatti-palvelun avulla. Vastikkeellisessa joukkorahoituksessa osallistujat saavat panostuksensa vastikkeeksi esimerkiksi tukijatuotteita tai pääsylippuja. Rallimuseon kampanjassa osallistujia houkutteli erityisesti mahdollisuus saada oma nimi museon seinälle.  

Uutiset - 10.5.2016 kello 14.07
Kangasalan Sanomat
Rallimuseon rahoitus onnistui
Näyttelymestari Matti Vinha ja museonjohtaja Heidi Rytky iloitsivat Rallimuseon joukkorahoituskampanjan menestyksestä museon osastolla Lahden Classic Motor Showssa. Kuva: Petra Kotro/Mobilia.

Kampanjaan osallistui 378 yksittäistä mesenaattia. Noin puolet rahoituksesta tuli yritystukijoilta ja loput yksityisiltä henkilöiltä ja muun muassa autourheilun parissa toimivilta yhdistyksiltä.

 

Rallimuseo avautuu yleisölle 17.6. Mobilian Autokylässä.

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös