Uutiset

Ravintola Paakari pääsi huippuravintoloiden joukkoon

Ravintola Paakarissa arvostetaan lähellä tuotettuja raaka-aineita. Ravintola pyrkii minimoimaan hävikin. Kuvassa ravintolan salista vastaava Maître Sommelier Kirsti Leimu (vas.) ja keittiöstä vastaava Maître Rôtisseur Ilpo Vainio. Keskellä työharjoittelija Lulu Ahvenainen

Ravintola Paakari on valittu Suomen 50 parhaan ravintolan joukkoon. Suomen 50 parasta ravintolaa 2019 -listaus perustuu hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisten valtakunnalliseen äänestykseen. Paakari on listan sijalla 39. –…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,50 €.

TilaaKirjaudu

2 kommenttiaKommentoi

  • Markku Kemppi7.3.2019 klo 09:48

    Käyn täältä Kuusamosta vain kerran-pari vuodessa Kangasalla, yleensä kesällä ja syksyllä. Seuraavalla kerralla tulen testaamaan.

  • Mika Väkeväinen7.3.2019 klo 10:26

    Onnea Ilpo ja Kikka!

Kommentoi

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.