Ravintola Paakari pääsi huippuravintoloiden joukkoon

2
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Ravintola Paakarissa arvostetaan lähellä tuotettuja raaka-aineita. Ravintola pyrkii minimoimaan hävikin. Kuvassa ravintolan salista vastaava Maître Sommelier Kirsti Leimu (vas.) ja keittiöstä vastaava Maître Rôtisseur Ilpo Vainio. Keskellä työharjoittelija Lulu Ahvenainen

Ravintola Paakari on valittu Suomen 50 parhaan ravintolan joukkoon. Suomen 50 parasta ravintolaa 2019 -listaus perustuu hotelli- ja ravintola-alan ammattilaisten valtakunnalliseen äänestykseen. Paakari on listan sijalla 39. –…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Erikoistarjous: kuukauden tilaus alkaen 6,90 €.

TilaaKirjaudu

2 kommenttia

  1. Käyn täältä Kuusamosta vain kerran-pari vuodessa Kangasalla, yleensä kesällä ja syksyllä. Seuraavalla kerralla tulen testaamaan.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.