Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Riikka Lehtonen taistelee parinsa kanssa jatkopaikasta Hollannin Haagissa

Kangasalla syntynyt Riikka Lehtonen pelaa parhaillaan jatkopaikasta Hollannin Haagissa beach volleyn FIVB:n World Tourin neljän tähden halliturnauksessa.

Uutiset - 4.1.2019 kello 14.37
Kangasalan Sanomat
Riikka Lehtonen taistelee parinsa kanssa jatkopaikasta Hollannin Haagissa
Riikka Lehtonen pääsi tuulettamaan voittoa parinsa Niina Ahtiaisen kanssa. Kuva: FIVB

Naisten pääsarjassa parinsa Niina Ahtiaisen kanssa pelaava Lehtonen pääsi pelaamisen makuun heti torstaina. Kaksikko aloitti harmittavasti häviöllä norjalaiskaksikolle Ingrid Lunde / Oda Ulveseth erin 1–2 (21–16, 12–21, 10–15).

Jatkopaikka kuitenkin järjestyi, kun naiset nappasivat kirkkaan voiton järjestäjämaan Emma Piersmasta ja Puk Stubbesta luvuin 2–0 (21–13, 21–13).

– Norjaa vastaan ei oltu riittävän rohkeita, mutta toinen peli Hollannin nuorta joukkuetta vastaan oli meiltä hyvää tekemistä. Varsinkin syöttöpeli ja oma sideout sujuivat hyvin, Ahtiainen summasi.

Lehtonen ja Ahtiainen jatkavat pelejään perjantaina jatkopelien ensimmäisellä kierroksella eli 24 parhaan joukossa. Nyt käynnissä olevassa pelissä vastassa ovat Sveitsin Anouk Vergé-Dépré ja Joana Heidrich.

Myös kaksi muuta suomalaisparia pääsi juhlimaan voittoja: Naisten pääsarjan lohkovoiton ja sitä myöten paikan 16 parhaan joukkoon saivat Taru Lahti-Liukkonen ja Anniina ParkkinenMiesten puolella Jyrki Nurminen ja Santeri Siren selvittivät karsintojen kautta tiensä perjantaina alkavaan 32 joukkueen pääsarjaan.

Otteluohjelmat ja tulosseuranta täällä.

 

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös