Riikka Lehtosen kausi päättyi Roomaan

0
Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen hävisivät täpärästi ranskalaisille. FIVB

Kangasalla syntyneen Riikka Lehtosen ja hänen parinsa Niina Ahtiaisen pelit beach volleyn FIVB:n World Tourin kauden päätösturnauksessa jäivät yhteen päivään. Samoin kävi Taru Lahti-Liukkoselle ja Anniina Parkkiselle. Turnaus käytiin Roomassa.

Lehtonen ja Ahtiainen hävisivät karsintojen ensimmäisellä kierroksella ranskalaiskaksikolle Alexandra Jupiter/Aline Chamereau täpärästi 1–2 (14–21, 21–17, 13–15).

– Ottelun alku oli meille vaikea, mutta toisen erän puolestavälistä alkaen saimme omat sideout ja jatkopallohyökkäämisen kulkemaan paremmin. Kolmannen erän alussa vastustaja syötti vahvasti – edes hyvä erän loppu ei riittänyt aivan voittoon saakka, Ahtiainen summaa.

Rooman kovatasoinen viiden tähden turnaus oli samalla päätös Lehtosen ja Ahtiaisen kaudelle.

– Nyt nautitmme Roomasta ja pidämme pienen breikin biitsistä, kaksikko suunnittelee.

Keskiviikkona karsintojen ensimmäisellä kierroksella Lahti-Liukkonen ja Parkkinen kaatoivat italialaisparin Chiara They/Dalila Varrassi helposti 2–0 (21–16, 21–16). Ratkaisupelissä tshekkiläispari Michaela Kubickova/Michala Kvapilová oli suomalaisia lopulta niukasti 2–1 (21–19, 15–21, 16–14) parempi.

Lahti-Liukkosen ja Parkkisen loppukauden ohjelmassa on vielä kahden viikon kuluttua Kiinassa pelattava 16 maan olympiakarsintaturnaus, josta kaksi parasta saa paikan Tokioon.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.