Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Paikalliset palvelut keskeisellä paikalla osoitteessa kauppaympyra.fiPaikalliset palvelut keskeisellä paikalla osoitteessa kauppaympyra.fi

Riikka Lehtosen tie katkesi World Tourilla

Urheilu-uutiset - 5.6.2015 kello 13.30
Riikka Lehtosen tie katkesi World Tourilla
Taru Lahti ja Riikka Lehtonen sijoittuivat World Tourilla yhdeksänsiksi. Kuva: FIVB

Suomen menestyneimmän lentopalloilijan, Kangasalta lähtöisin olevan Riikka Lehtosen ja Taru Lahden urakka Kroatian World Tourilla päättyi perjantaina 21–23, 15–21 -tappioon brasilialaiselle maailman ykkösparille Larissa França Maestrini–Talita Da Rocha Antunes.

– Positiivista on, että emme syöksy enää pahimmillaankaan kauhean alas. Henkisesti raastavan karsinnan selvittäminen on todella tärkeää, summasi päävalmentaja Kai Liukkonen.

Suomalaiset sijoittuivat lopulta Porecissa pelatussa Major-turnauksessa yhdeksänneksi kuitaten samalla uransa parhaat 360 rankingpistettä.

– Taso naisten huipputasolla on erittäin laaja ja pelin fyysisyys on mennyt eteenpäin. Tähän haasteeseen Riikka ja Taru ovat vastanneet hienosti, Liukkonen totesi.

Ennen Bakun Euroopan kisoja Lehtonen ja Lehti osallistuvat vielä ensi viikolla Norjassa järjestettävään Stavangerin turnaukseen, jossa ovat mukana myös Erika ja Emilia Nyström.

Lähetä tekstari!
Kommentoi / Keskustele aiheesta
Lähetä tekstari!
~
Takaisin ylös