Riita uimahallin toimitusjohtajan erottamisesta kärjistynyt – nyt asiaa kommentoi kaupunki

9
Asettamasi evästeasetukset estävät jakopainikkeiden käytön.
Uimahallissa on meneillään iso laajennustyö, joka valmistuu loppuvuoden aikana. Kaupunkilaiset ovat ihmetelleet, miksi toimitusjohtajasta, joka on koulutukseltaan rakennusalan diplomi-insinööri ja ensi vuoden alussa eläkeiässä, piti päästä eroon kiireellä. Kuva: Risto Ylitie

Kangasalan uimahalliyhtiön toimitusjohtajan potkut ovat kuohuttaneet kangasalalaisia pitkin kesää. Vuosikausia toimitusjohtajan tehtävää hoitanut Paula Liinamaa erotettiin toimitusjohtajan pestistä 13. kesäkuuta. Uimahallissa on meneillään iso laajennustyö, joka…


Tämä sisältö on vain Kangasalan Sanomien tilaajille

Jos olet tilaaja, saat sisällön käyttöösi kirjautumalla sisään. Mikäli sinulla ei ole vielä tunnuksia, rekisteröi tunnuksesi tästä.

TilaaKirjaudu

9 kommenttia

  1. Täyttää soopaa !! Erotettu toimitusjohtaja oli uskaltanut tehdä Salmelan toimista kiusaamisilmoituksen kaupunginhallitukselle, joka oli velvoittanut uimahalliyhtiön käyttämään sovittelijaa kriisin lakkauttamiseksi. Salmela päätti ratkaista aiheuttamansa kiriisin erottamalla toimitusjohtajan kesken työpaikkakiusaamisen selvittelyn. No käräjillähän nuo asiat ratkaistaan . Mikä lienee Auvisen rooli tapauksessa tullee oikeudessa selville. Oikein hyvää mainosta Kangasalan Kaupungille !

  2. Paikkakunnan oma MV-lehti suoltaa Kkaupunginjohtajan, sekä oikeisto-demarien ja kokoomuslaisten määräyksestä valeuutisia , sekä muunneltua totuutta asiasta. Ei sinänsä yhtään ihmetytä, kun katsoo lehtiyhtiön hallituksen jäsenien nimiä ja puoluekantaa..

  3. ”Herran” normaalia käytöstä. Ehkä ei itse ymmärrä öykkärimäistä käytöstään. Tästä sain nauttia ollessani työssä Kiinteistöpalvelussa. Tietysti ymmärrettävää kun timpuri/demarikoulutuksella nostetaan johtavaan asemaan.

  4. Lapsellista, ”ylin konserninjohto” Auvinen, lapsellista ja säälittävää. Surullista seurata, millä tasolla kaupunkia johdetaan, saivartelua, näpertelyä ja vehkeilyä.

  5. Sitä se on, kun muutaman savun kylästä tehdään kaupunki, niin johan nousee vallan tunne.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.