Arjessa mukana

Ruutanan gastrokokki pakkaa veitsensä ja lähtee mitalijahtiin Stuttgartin kokkiolympialaisiin

Joukkue on ideoinut ruuat yhdessä ja hioo kilpailusuoritusta viikottain. Marko Isokallio pilkkoo juureksia. Joukkuetoverit Lemmikki Ruuskanen ja Christian Sveholm kannustavat

Kello on neljä ja Hatanpään yrityskeskittymän lounasravintola on hiljentynyt. Paitsi keittiö, josta kuuluu iloista meteliä. Siellä kymmenen huippukokkia aloittelee harjoituksiaan. FazerCulinary Team Finland treenaa…


Tämä sisältö on Kangasalan Sanomien tilaajille

Tilaa lukuoikeus alkaen 3,50 €.

TilaaKirjaudu

Kommentoi

Lähettämällä kommentin, olet lukenut ja hyväksynyt kommentointiin liittyvät säännöt sekä tietosuojaselosteen.