Saara Aalto saattaa laulaa Kangasalla

0
Jouluenkelit-konserttikiertueesta vastaavan Yume Records Oy:n mukaan ei ole vielä varmaa, kuullaanko Kangasalan kirkossa Saara Aaltoa.

Tällä hetkellä kukaan ei tiedä, esiintyykö Saara Aalto Kangasalan kirkossa maanantaina 19.12. pidettävässä Jouluenkelit-konsertissa. Varmaa kuitenkin on, että konsertin miessolistina kuullaan Teemu Roivaista.

– Elämme viikko kerrallaan Saaran X Factor -menestyksen mukaan. Tiedotamme asioista heti, kun tiedämme itsekin. Jos Saara on estynyt, konsertissa laulavat Camilla Bäckman ja Suvi Aalto, kertoo Helmi-Maaria Jokinen konserttikiertueesta vastaavasta Yume Records Oy:stä.

Jokisen mukaan esiintyjän vaihtuminen ei riitä perusteeksi vaatia maksetun lipun palauttamista tai hyvitystä jo maksetusta hinnasta.

– Lippua ostaessaan ostaja näkee ensimmäisenä ilmoituksen, että Saaran ollessa estynyt X Factor -tuotannon vuoksi hänet korvataan toisella naisartistilla. Ostamalla lipun ostaja hyväksyy tämän ehdon: siksi liput eivät ole palautettavissa Saaran mahdollisen poissaolon vuoksi.

Kangasalan konserttiin on vielä lippuja saatavilla.

– Konsertissa on luvassa rakastetuimpia ja hienoimpia jouluisia lauluja niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Mukana on myös uusia sävellyksiä Teemu Roivaisen tuoreelta Pohjolan Joulu -albumilta, kertoo Jokinen.

Kommentoi

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi.