Koti Uutiset Saara Aalto saattaa laulaa Kangasalla

  Saara Aalto saattaa laulaa Kangasalla

  0
  Jouluenkelit-konserttikiertueesta vastaavan Yume Records Oy:n mukaan ei ole vielä varmaa, kuullaanko Kangasalan kirkossa Saara Aaltoa.

  Tällä hetkellä kukaan ei tiedä, esiintyykö Saara Aalto Kangasalan kirkossa maanantaina 19.12. pidettävässä Jouluenkelit-konsertissa. Varmaa kuitenkin on, että konsertin miessolistina kuullaan Teemu Roivaista.

  – Elämme viikko kerrallaan Saaran X Factor -menestyksen mukaan. Tiedotamme asioista heti, kun tiedämme itsekin. Jos Saara on estynyt, konsertissa laulavat Camilla Bäckman ja Suvi Aalto, kertoo Helmi-Maaria Jokinen konserttikiertueesta vastaavasta Yume Records Oy:stä.

  Jokisen mukaan esiintyjän vaihtuminen ei riitä perusteeksi vaatia maksetun lipun palauttamista tai hyvitystä jo maksetusta hinnasta.

  – Lippua ostaessaan ostaja näkee ensimmäisenä ilmoituksen, että Saaran ollessa estynyt X Factor -tuotannon vuoksi hänet korvataan toisella naisartistilla. Ostamalla lipun ostaja hyväksyy tämän ehdon: siksi liput eivät ole palautettavissa Saaran mahdollisen poissaolon vuoksi.

  Kangasalan konserttiin on vielä lippuja saatavilla.

  – Konsertissa on luvassa rakastetuimpia ja hienoimpia jouluisia lauluja niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Mukana on myös uusia sävellyksiä Teemu Roivaisen tuoreelta Pohjolan Joulu -albumilta, kertoo Jokinen.

  Kommentoi

  Kirjoita kommenttisi
  Kirjoita nimesi tähän