Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Saara Aalto saattaa laulaa Kangasalla

Tällä hetkellä kukaan ei tiedä, esiintyykö Saara Aalto Kangasalan kirkossa maanantaina 19.12. pidettävässä Jouluenkelit-konsertissa. Varmaa kuitenkin on, että konsertin miessolistina kuullaan Teemu Roivaista.

Uutiset - 1.12.2016 kello 13.06
Kangasalan Sanomat
Saara Aalto saattaa laulaa Kangasalla
Jouluenkelit-konserttikiertueesta vastaavan Yume Records Oy:n mukaan ei ole vielä varmaa, kuullaanko Kangasalan kirkossa Saara Aaltoa.

– Elämme viikko kerrallaan Saaran X Factor -menestyksen mukaan. Tiedotamme asioista heti, kun tiedämme itsekin. Jos Saara on estynyt, konsertissa laulavat Camilla Bäckman ja Suvi Aalto, kertoo Helmi-Maaria Jokinen konserttikiertueesta vastaavasta Yume Records Oy:stä.

Jokisen mukaan esiintyjän vaihtuminen ei riitä perusteeksi vaatia maksetun lipun palauttamista tai hyvitystä jo maksetusta hinnasta.

– Lippua ostaessaan ostaja näkee ensimmäisenä ilmoituksen, että Saaran ollessa estynyt X Factor -tuotannon vuoksi hänet korvataan toisella naisartistilla. Ostamalla lipun ostaja hyväksyy tämän ehdon: siksi liput eivät ole palautettavissa Saaran mahdollisen poissaolon vuoksi.

Kangasalan konserttiin on vielä lippuja saatavilla.

– Konsertissa on luvassa rakastetuimpia ja hienoimpia jouluisia lauluja niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Mukana on myös uusia sävellyksiä Teemu Roivaisen tuoreelta Pohjolan Joulu -albumilta, kertoo Jokinen.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

Hyppää mukaan KS100-juhlavuoteen!
~
Takaisin ylös