Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Saara Aalto saattaa laulaa Kangasalla

Tällä hetkellä kukaan ei tiedä, esiintyykö Saara Aalto Kangasalan kirkossa maanantaina 19.12. pidettävässä Jouluenkelit-konsertissa. Varmaa kuitenkin on, että konsertin miessolistina kuullaan Teemu Roivaista.

Uutiset - 1.12.2016 kello 13.06
Kangasalan Sanomat
Saara Aalto saattaa laulaa Kangasalla
Jouluenkelit-konserttikiertueesta vastaavan Yume Records Oy:n mukaan ei ole vielä varmaa, kuullaanko Kangasalan kirkossa Saara Aaltoa.

– Elämme viikko kerrallaan Saaran X Factor -menestyksen mukaan. Tiedotamme asioista heti, kun tiedämme itsekin. Jos Saara on estynyt, konsertissa laulavat Camilla Bäckman ja Suvi Aalto, kertoo Helmi-Maaria Jokinen konserttikiertueesta vastaavasta Yume Records Oy:stä.

Jokisen mukaan esiintyjän vaihtuminen ei riitä perusteeksi vaatia maksetun lipun palauttamista tai hyvitystä jo maksetusta hinnasta.

– Lippua ostaessaan ostaja näkee ensimmäisenä ilmoituksen, että Saaran ollessa estynyt X Factor -tuotannon vuoksi hänet korvataan toisella naisartistilla. Ostamalla lipun ostaja hyväksyy tämän ehdon: siksi liput eivät ole palautettavissa Saaran mahdollisen poissaolon vuoksi.

Kangasalan konserttiin on vielä lippuja saatavilla.

– Konsertissa on luvassa rakastetuimpia ja hienoimpia jouluisia lauluja niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Mukana on myös uusia sävellyksiä Teemu Roivaisen tuoreelta Pohjolan Joulu -albumilta, kertoo Jokinen.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös