Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista
Lounaalle KangasallaLounaalle Kangasalla

Saara Aaltoa ei nähdä Kangasalla konsertoimassa

Kangasalalaiset tuskin yllättyvät, kun kuulevat, että Britannian X Factor -kilpailussa toiseksi sijoittunut Saara Aalto ei esiinny Kangasalla aiemmin sovitussa kirkkokonsertissa.

Uutiset - 13.12.2016 kello 14.58
Kangasalan Sanomat
Saara Aaltoa ei nähdä Kangasalla konsertoimassa

Jouluenkelit-kiertue jatkuu edelleen Teemu Roivaisen, Camilla Bäckmanin ja Suvi Aallon voimin. Kirkkokonserttikiertueen oli tarkoitus olla jatkoa Saara Aallon ja parin vuoden takaisen tangokuninkaan Teemu Roivaisen perinteikkäälle joulukiertueelle.

Saaran osallistuminen X Factor UK -kilpailuun muutti kiertueen suunnitelmat.

– Vaikka voittoa ei tullut, päästyäni näin pitkälle kisassa, joudun  X Factorin ja Roar  Globalin sopimuksien takia peruuttamaan kaikki loppuvuoden joulukonserttini  Suomessa, Aalto toteaa

– Tämä on todella harmillista ja pyydän anteeksi näitä viime hetken muutoksia, joihin en itse voi vaikuttaa. Toivon teiltä kaikilta ymmärrystä tässä tilanteessa. Takana ovat olleet huikeat, mutta hyvin raskaat kuukaudet, jotka kuitenkin johtavat varmasti hienoihin juttuihin tulevaisuudessa.

Yume Records Oy:stä kerrottiin jo aikaisemmin, että esiintyjän vaihtuminen ei riitä perusteeksi vaatia maksetun lipun palauttamista tai hyvitystä jo maksetusta hinnasta.

– Lippua ostaessaan ostaja näkee ensimmäisenä ilmoituksen, että Saaran ollessa estynyt X Factor -tuotannon vuoksi hänet korvataan toisella naisartistilla. Ostamalla lipun ostaja hyväksyy tämän ehdon: siksi liput eivät ole palautettavissa Saaran mahdollisen poissaolon vuoksi, Helmi-Maaria Jokinen toteaa.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös