Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttö­kokemuksen parantamiseksi. Lisätietoja.
Etusivu Uutiset KS-digi Tapahtumat Boksi Kuvat Blogit Ajankohtaista

Saarioisten uudistuminen voi viedä enintään 15 työpaikkaa

Saarioinen Oy:n meneillään oleva organisaatiouudistus saattaa merkitä enimmillään 15 työpaikan vähentämistä koko yhtiötä koskien. Muutokseen liittyvät yt-neuvottelut päättyvät 24.10., ellei neuvotteluissa muuta sovita.

Uutiset - 4.10.2017 kello 14.00
Kangasalan Sanomat
Saarioisten uudistuminen voi viedä enintään 15 työpaikkaa
Saarioinen Oy uudistaa organisaatiotaan. Päällekkäisyyksien karsiminen saattaa tarkoittaa enintään 15 työpaikan vähennystä.

– Suunnittelemme yhtiölle sen uuden strategian mukaista rakennetta ja toimintamallia. Henkilöstön vähentäminen ei ole tässä yhteydessä tavoite, mutta joudumme varautumaan mahdolliseen päällekkäisyyksien karsimiseen, toimitusjohtaja Matti Karppinen kertoo.

Organisaation muutos näkyy selkeimmin yhtiön nykyisten liiketoimintojen alueella. Mahdolliset henkilöstövähennykset koskevat toimihenkilöitä, ylempiä toimihenkilöitä ja johtoa. Suurimmat mahdolliset muutokset näkyisivät Karppisen mukaan pääkonttorissa Tampereella.

Yhtiön palveluksessa oli elokuun lopussa 1164 työntekijää. Heistä 284 kuuluu henkilöstöryhmiin, joita mahdolliset vähennykset koskevat.

Kommentoi / Keskustele aiheesta

Kangasalan Sanomat edellyttää, että verkkokeskustelu käydään asiallisesti ja hyvässä hengessä. Poistamme kommentit, joissa loukataan ihmisarvoa, yllytetään rikokseen, rasismiin tai jotka ovat muutoin sopimattomia tai hyvien journalististen tapojen vastaisia.

~
Takaisin ylös